Zobrazit plnou verzi příspěvku: AutoCAD2011 Hladiny

framax
11.01.2015, 12:53
Dobrý deň.Robím v AutoCAD 2011 a mám a mám technický problém, som v tomto úplná začiatočník a preto sa chcem spýtať o radu.Kopírujem objekt z jednej hladiny do druhej ale nikdy mi ho neskopíruje úplne presne, objekt (čiara) sa nachádza v zelenej hladine a ja ju potrebujem dostať aj do modrej hladiny pri rovných čiarach to je správne ale pri zaoblených čiarach to vyzerá zle (pridám obrázky)Takto vyzerá oblúk ktorý potrebujem skopírovať do modrej hladiny:A toto sa stane keď ho skopírujem: Používam príkaz KOPIEDOHLAD prípadne tú ikonku čo tam nato je. Dá sa s tým niečo spraviť alebo to takto má byť? Neviem či je to podstatné ale tá mapa je vytiahnutá z programu Kokeš 10.53. Ďakujem za rady, dúfam že som to napísal zrozumiteľne 

johny
11.01.2015, 13:12
Čeho chcete dosáhnout? Ten příkaz vám vybrané objekty zkopíruje i do druhé hladiny, ale nezmění jejich polohu, tedy jsou na sobě. Zelené objekty jsou novější, tak budou nahoře, překrývají ty staré. Je to jen otázka vykreslování, dejte _regen a bude to vypadat líp. Původní hladinu modrou vypněte, a budete mít vše krásně zelené.Btw. Není to Z jedné hladiny do druhé, ale zkopírování do druhé, tj. v té původní to ZŮSTANE.Pokud to opravdu chcete přesunout, pak _laymch. Anebo pokud cílová hladina je aktuální, pak _laycur. Nebo prostě ty objekty vyberte a změňte hladinu nahoře ve vysouvacím menu Hladiny.

framax
11.01.2015, 13:24
Ďakujem za odpoveď.Chcem dosiahnuť to že daný objekt (čiara) bude v dvoch rôznych hladinách aj v modrej aj v zelenej.Zmiatlo ma to že tie dve čiary (modrá, zelená) nie sú na sebe ale vedľa seba, (ako ste napísali otázka vykreslovania).Ďakujem.