Zobrazit plnou verzi příspěvku: Automatický import z Obs.centra do složky sestavy

mrkvolf
17.05.2007, 19:54
Řeším problém, jak udělat aby se všechny soubory nahrané z obsabového centra uložili přímo do složky projektu, také i proto, aby pak šel otevřít i na jiném počítači. Nechci ale stále ručně klikat a ukládat kopie.

Zkoušel jsem přenastavit v nastavení programu adresář "Výchozí soubory Obsahového centra" na pracovní složku a nebylo to moc šťastné řešení (před tímto krokem jsem nevěděl princip celého ukládání), na každém PC může být tato složka zadána jinak a hlavně v ní pořád nebudou ty soubory, které jsou v mé sestavě využity.

Problém je u této položky, že je tedy zadávána absoutně.
Nevíte někdo, co zadat do položky "Výchozí soubory Obsahového centra" aby se automaticky soubory Obsahového centra ukládaly přímo do pracovní složky nebo do nějaké její podsložky?

Nebo to jde ještě nějak elegantněji, předcházejícím řešením bych zase ztradil výchozí nastavení. Není v Inventoru nějaká funkce k tomuto překopírování?

Nevím, jestli to tu už bylo řešeno, možná jsem špatně hledal.Marek Volf2007-05-17 20:13:09

Charlee
18.05.2007, 05:57
V inventoru je funkce na přenášení výkresů aj se sestavou a modely - Pack and Go. Když je hotovo přímo v průzkumníku pod pravým myšítkem je možnost Pack and Go a ta úplně vše ( výkresy, sestavy, modely, obasové centrum, styli, projekt ) zbali do zipu. Už je to dávno co mi byl instalovám Inventor ale myslím že je to tam automaticky.

mrkvolf
18.05.2007, 14:06
Díky moc. Bylo to skoro za pár. Dnes jsem odevzdal bakalářku a usnadnilo mi to dost práce.