Zobrazit plnou verzi příspěvku: CadVault

mohy
26.07.2006, 13:41
Zdravím. Stáhl jsem si trial CadVault na vyzkoušení. Při pokusu o zabezpečení výkresů jsem u dvou neuspěl, stále to psalo nějaké chyby (eNotAllowedForThisProxy, eNullObjectID), až třetí výkres se povedl. Vyzkoušel jsem ho otevřít na jiném počítači, fungovalo tak jak má. Ale na jiném už ne. Pouze se zobrazil nápis Cadlock secured object. Bez možnosti zadat heslo, či něco podobného. Podotýkám, že mám nainstalované vše potřebné...
Stalo se to ještě někomu, nebo jsem já vůl a dělám to blbě?

mohy
26.07.2006, 14:49
Tak vypadá to, že chyby byly způsobeny tím, že jsem otevíral výkresy obsahující proxy grafiku v LT. Což ale podle mě není moc dobré že to nejde.
Dále, tys výkresy které jsem zprovoznil....i když mám nastavené všechny práva, tak se mi zobrazí jako "blok" nebo co to je a nemůžu s tím nic udělat...poradí někdo?
Děkuji pěkně

Vladimír Michl
26.07.2006, 15:13
Před přesunem do trezoru CADVaultu by měl výkres být kompletní (tedy bez nenalezených fontů, proxy objektů, apod.).
Způsoby zobrazení chráněných částí výkresu popisuje: http://www.cadforum.cz/cadforum/qaID.asp?tip=5001

mohy
27.07.2006, 08:04
Tak to je super. Pravě jsem zjistil, že jste nám zrušili přístup do VIP. Myslel jsem , že vip podpora je rok od zakoupení produktu. No, ale co je nejdůležitější...vip tip si nepřečtu a zobrazit chráněnou část se mi nedaří. Respektive zobrazit ano, ale i když mám práva všechny, tak s ním nic neudělám, je to pořád jako jeden blok

mohy
27.07.2006, 09:37
Pro upřesnění...na počítači, kde je CADVault je to v pořádku, ale tam kde není a je tam CADVault Runtime tak tam to nejde upravovat. I po zadání hesla je to pouze jako jeden objekt a nemůžu dělat žádné úpravy.
Pomozte prosím