Zobrazit plnou verzi příspěvku: Cannot find or create the font 'TimesNewTomanPSMT'

xjessie007
02.03.2010, 11:38
Měl bych prosbu, jestli by někdo věděl odpověd. Nakreslím výkres a v plose "Rozvrzeni" k tomu napíši poznámky, titulek, atd. Pak z "Rozvrzeni" publikuji do PDF. Když potom ten PDF dokument otevřu, tak mi to ohláší hlášku:
 
Cannot find or create the font 'TimesNewTomanPSMT'. Some characters may not display or print correctly.
 
Nevím, co s tím. Když na ploše "Rozvrzeni" napíši textové poznámky, tak jako font vyberu ciste TimesNewRoman. Nevím, co jiného vybrat, aby se font správně přeložit z cadu do pdf.

alda
02.03.2010, 12:19
Zdravím.
Pokud používáte interní PDF v Autocadu, tak si ve vlastnostech tiskárny zkontrolujte, jestli je chybějící font povolený pro vložení do PDF souboru (Edit font list). 

Rostislav Říha
02.03.2010, 14:41
[QUOTE=xjessie007]
'TimesNewTomanPSMT[/QUOTE]
Toman je tady v praze reditelem jednoho relativne dost siloveho odboru na magistratu...font se po nem (co vim) zatim nejmenuje...namesti mozna...casem, pokud se mu zlibi...preju mu, aby byl stasten, at se rozhodne, jak chce.
 
jinak "Toman" se jmenoval jeden z prvnich ceskych bikeru - zkuste pogooglovat (http://www.motocrosspacov.cz/?start=8), casy, co tenhle chlápek dával na defacto jízdním kole bez pérování ...
 
o fontech toho moc nevím, ale v acadu byc určitě používal raději shx než ttf  - ano, můžete si vybrat .... a se shx bude míň starostí