Zobrazit plnou verzi příspěvku: Cestina

Peter M.
22.03.2007, 15:28
Zdravim, mame ve firme zajem zakoupit 3 licence Revitu (Rozhodujeme mezi vice SW). Poridil jsem demo verzi 9.1 pro odskouseni, ale je pouze ENG, lze do toho poridit i CZestinu, aniz bych ji musel platit? Nebo alespon nejaky PDF navod ? 

PepaR
22.03.2007, 15:39
PDF navod naleznete třeba i zde: ttp://www.xanadu.cz/prod/revit.asp, ale nevím dza jsou dělány tutorialy pro lokalizovnaou verzi či nikoliv. NA internetu byly někde zdarma ke stažení i videotutorialy.
 
S tou češtinou to tak ožehavé nebude. Já mám studentskou verzi a za češtinu jsme si musel taky zaplatit, ovšem jak na potvoru jsme si koupil češtinu do verze 9.0 a předpokládal jsem, že do aktualizace na verzi 9.1 si stáhnu až z netu, ale ouha, to jsme se trošku přepočítal. Pro verzi 9.1 si musíte zakoupit licenci znovu. Je to trošku divné, když verze se zas tak moc neliší, ale je tomu tak píši to abyste se nedostal do podobné situace.
 
Nicméně čeština pro Revit se určitě oplatí, zkoušel jsem to i v EN neboť angličtina mi nedělá nějaké problémy, ale chyběly mi tam české prvky, šrafy, šablony atd.
 
 

Vladimír Michl
22.03.2007, 15:50
Odkazy na rozsáhlé české příručky Revitu (PDF) najdete na:
http://www.xanadu.cz/prod/revit.asp#support
 
Obraťte se na naše obchodníky - poskytnou vám na vyzkoušení buď starší českou verzi Revitu nebo vám přijedou předvést novou verzi s českou lokalizací Xanadu. Nová lokalizace teď stojí jen pár stovek, ale díky tomu také neexistuje v nějaké "trial" podobě.