Zobrazit plnou verzi příspěvku: desetinná tečka v registru -> nefunguje escape

Kackac
17.07.2008, 18:51

Dobrý den,nevím, jestli ten dotaz patří sem... Používám soubor decimal.reg na nastavení oddělovače na numerické klávesnici na tečku. Už jsem to měla nastaveno na několika počítačích s WXP i W2000 a vždy to fungovalo bez problémů. Ale teď na novém počítači (Win XP) mi po zapsání informace do registru přestal fungovat escape (po restartu). Když jsem ten klíč z registru zase vymazala, escape po restartu opět fungoval.Nevíte někdo (např. p. Michl jako autor souboru), čím to je a ještě lépe jak to vyřešit, aby fungoval i escape i tečka na numerické klávesnici? Děkuji.
Kackac2008-07-17 18:52:03

alfred
17.07.2008, 19:31
Mel jsem stejne problemy. Na zacatku treba vse na klavesnici funguje, ale najednou se klavesa zblazni - prestane treba fungovat LIBOVOLNA klavesa (napr. ESC, F5, ...), nebo se na libovolne klavese zacne byt neco jineho (napriklad nejake pismeno na ESC).

Zaznam v registru jsem zrusil a vse v pohode.
Vratil jsem se k upravenemu rozlozeni klavesnice, ktere jsem si vytvarel v programu Microsoft Keyboard Layout Creator, kde mam predelano vic klaves nez jen tecku - treba muzu psat promile.

Kackac
17.07.2008, 20:26
No, teď jste mě strašně nahlodal, jestli náhodou problémy, co mám doma na ntb nejsou taky tím... stává se mi přesně to, co popisujete - klávesy si dělají co chtějí, a až po několikátém restartu se zpravidla ustálí na správném místě a funkční. Teď už se většinou docela bavím tím, co se s nimi děje, ale když sem nestíhala a dělala jsem přes 20hodin denně, tak mě těch několik restartů ubíjelo, přecejen u 3letého, v době koupě průměrného ntb, který už není v nejlepší kondici, je to záležitost na půl hodiny, to jsem klela snad jako nikdy. Považovala jsem to za hardwarovou záležitost, vůbec mě nenapadlo, že by to mohlo být něčím jiným, až když to tady v práci začlo zlobit bezprostředně po tom zápisu do registru. Hned to doma zkusím z registru smazat, jestli to pomůže.Jinak MKLC jsem nainstalovala, tečku nastavila a to mi ke štěstí stačí, díky moc za radu!