Zobrazit plnou verzi příspěvku: Error při snížení úrovně

dusek
05.03.2013, 09:33
Dobrý den,přebírám práci po kolegovi a potřebuju si model trošku upravit. Chci snížit úroveň u některých dílů a když zadám příkaz, tak mi to vypíše hlášku "Error in RSe clone commander". Ať zkouším co zkouším, nedaří se mi chybu odstranit. Na internetu jsem našel, že bude pravděpodobně něco narušeno, ale už jsem nenašel co a jak to opravit. Můžete mi někdo poradit co s tímto problémem?Předem děkuji,V.D.

Vladimír Michl
05.03.2013, 09:54
Ta chyba znamená obecný problém ve struktuře sestavy, konkrétní příčiny mohou být různé. Snížení úrovně je hodně složitá operace a mohou se v ní projevit chyby sestavy, které doposud nikde nevadily. Aplikujte Service Packy a popř. zkuste nějak předem upravit strukturu původní sestavy. Máte tam adaptivní komponenty?

dusek
05.03.2013, 10:42
service packy by měli být aktuální, spíš bude problém v té adaptivitě. on je ten model celý tak nějak "zabastlený". Zkusím povypínat vazby, adaptivitu a vše co není potřeba a uvidím co se s tím stane.

dusek
05.03.2013, 10:54
Jenom doplním, vymazal jsem všechny podezřelé vazby a hned šla podsestava vytvořit, takže to bylo nějakou zlou vazbou. Konkrétní chybu jsem nehledal, rychlejší to mám převazbit.