Zobrazit plnou verzi příspěvku: Export více rozvržení do šablony

Firestone
28.01.2015, 13:30
Dobrý den,měl bych dotaz na zkušenější harcovníky, zdali existuje (pod ACAD LT) možnost exportovat více rozvržení do jedné jediné DWT šablony.Tj. že bych si udělal jednu šablonu pro více běžně používaných rozměrů papírů a při potřebě nového rozvržení bych si při importu ze šablony zvolil dle libosti předdefinované rozvržení.Prozatím umím pouze vytvořit jednu šablonu pro jedno konkrétní rozvržení.Tak jestli je nějaká možnost hromadnější exportu do jedné šablony více rozvržení a volil bych pak z dialogového okna požadované rozvržení k importu.Díky za případné rady.


johny
28.01.2015, 13:43
Co takle si udělat dvě šablony.. jednu základní a jedu se všemi rozvrženími které si umíte představit. Výkres byste založil na té základní a z té komplexní pak natáhl žádaná rozvržení přes DesignCentre.

Firestone
28.01.2015, 17:03
Vida, to by mohlo jít. Jít na to trochu jinak :)Ale vychází mně to, že by to šlo pomocí jednoho souboru - přímo šablony. Neboli udělám si nový výkres do kterého si nadefinuji rozvržení, které budu chtít a až budu mít všechna rozvržení nadefinována, tak tento výkres uložím jako šablonu.Pak můžu v novém výkrese založit nové rozvržení ze šablony a tuto vyvolat a už vybírám z nadefinovaných rozvržení...Každopádně díky moc za názor a navedení, jak na to!
Firestone2015-01-28 18:01:42