Zobrazit plnou verzi příspěvku: Frame generator

Cheff
09.03.2009, 10:52
Zdravim, setkal se někdo s tím, že se mu v rámci ocelovky přestaly chytat nosníky?Resp. mám hotovou sestavu o cca 100 profilech a přestal se mi "chytat" kostry. Takže při změně původního prvku (se sice kostra změní), ale nosníky se již nepohnou. Přičemž chybu to nenahlásí a aktualizace ani přestavět vše nepomůže Dá se s tím něco udělat nebo to budu muset vytvořit znovu (zkoušel jsem i nějaké profily znovu vložit - nepomohlo)

Cheff
09.03.2009, 11:57
Vyřešeno byla úplná prkotina - načetla se mi nejdřív sestava do které to bylo vložené a teprve potom samotrnej Frame... Takže samozřejmě upřednostnil první načtení... (bohužel se po vypnutí sestavy "nevypla celá", ale částečně zůstala vyset v paměti...)

sakuui
16.03.2009, 15:03
mně se to taky několikrát stalo, žadná aktualizace samotného  souboru "frame" ale nepomohlastává se to vždy když snižím uroveň komponentu frame generatoremtj z připojeného profilu vytvořím podsestavuv okamžiku kdy zvolmím upravit f.g. ,  v náhledu vidím že profil je na správném místě, po stisknutí "ok" je ale opět mimopokud zase vytvářím profil z bodu do bodu, někdy se stane že profil je orientován obecně vzhledem k poč. souřadnicím což působí potíže při kótování ve výkresech - kótuje to šikmo - do prostoru