Zobrazit plnou verzi příspěvku: Historie RVT revit

martin.pichal
16.03.2014, 21:53
Zdravím všechny,na vejšce máme cad systémy a v letošním semestru mám Revit...nároky našeho profesora naučit se za 2 měsíce komplet vodu,kanalizaci,plyn,elektro a vzduchotechniku mi přijde absolutně nemožné...Mám tedy již hotový projekt, ale vím že se dá zjistit kdo soubor vytvářel a náš profesor na tomhle vyhazuje...našel jsem si historii v revitu v souboru. Potřeboval bych poradit zda se tato historie dá přepsat? Nebo nějaký fígl jak udělat aby to profesor nepoznal? Jsme s klukama už hodně zoufalí...MOHL BY NÁM PROSÍM NĚKDO PORADIT?? CENÍME SI KAŽDÉHO NÁPADU!! PROSÍM! Moc děkuji! 

OPlavek
16.03.2014, 22:12
Dám vám velmi dobrou radu. Věnujte méně času hledání cest jak něco ošidit a někoho podvést a více času naučení se něčemu co budete v životě potřebovat a co vás bude živit. Pokud se tedy chcete živit v oboru a ne se stát třeba euroúředníkem.Kreslení TZB není v Revitu nic složitého. To určitě zvládnete.

martin.pichal
16.03.2014, 22:43
Tady nejde ani tak o podvádění jako spíš o nesmyslný školní systém...naučit ze za 8 hodin v tomto programu vodu,kanalizaci,plyn,elektřinu a vzduchotechniku je nemožné...a TZB nestuduji takže vím že tento program nikdy využívat nebudu. Potřebuji se tím jen prokousat...prosím tedy o radu s programem a né o soud toho jak to chci udělat...Děkuju...

VopluDa
17.03.2014, 00:13

naprosto souhlasim s tim, ze skolni system je nesmyslny. jenze jeho nesmyslnost vidim v tom, ze necha studovat lidi vaseho typu pristupu. a jestli se ve vasem veku nestihnete za 8 hodin naucit zakladni veci v Revitu a nechcete tomu venovat nic navic, tak na ty skole fakt nemate co delat.

bielko
17.03.2014, 07:51
Ja som po škole 8 rokov a môžem Vám povedať učiť sa Revit popri robote, rodine kde máte 1,5 ročnú dcéru nie je bohviečo. Preto ani ten program nedokážem využiť naplno. Čo sa človek nenaučí v škole už veľmi ťažko dobieha neskôr. Ak sa chcete projekcií venovať naplno, aj naplno využite študijný čas.  

martin.pichal
17.03.2014, 08:54
Super a teď k věci... dokáži mi někdo poradit s tou historií?

PepaR
17.03.2014, 11:12
Souhlasím s názory kolegů a neodpustím si poznámku, že kdyby někteří lidi namísto hledání toho jak věc obejít, zkusili problém řešit, tak by už měli mnohdy dávno hotovo. A to neplatí jen o Vašem případu.Co se týče historie, tak si projděte parametry vlastností projektu, výkresy, razítka a texty, kde jsou uloženy identifikační údaje o stavbě, projektantovi. Ověřte si i vlastnosti souboru jako takového, zda tam není přidána nějaká uživatelská vlastnost.Pokud bych ale kontroloval Váš projekt já, tak bych se vůbec nedíval do razítek a vlastností projektu, ale vytáhl bych si jakýkoliv prvek z projektu a chtěl po Vás, abyste mi vysvětlil, jak jste jej vytvořil.Nakonec možná zjistíte a dospějete k tomu, že kdybyste to zkusil nanovo a po svém, tak je to jednodušší a ještě se při tom něco naučíte.

Peter Jirat
17.03.2014, 13:07
Přátelé, lenost je hybatelem pokroku :-)Určitě najdete (ne úplně) jednoduchou cestu, jak se té historie zbavit. Ale doufejte, že ten váš profesor není přispěvatelem zde na fóru.