Zobrazit plnou verzi příspěvku: Hladiny závislé na externích referencích

EvaVavrinova
05.12.2012, 17:46
Dobrý den, mám dotaz ohledně vymazání hladin. Často kopíruju starší výkresy a ty poté aktualizuji a upravuji. Nejprve mi při otevření těchto výkresů vyskakovalo okno, že jsou zde proxy informace-to jsem vyřešila tím, že v možnostech jsem zvolila nezobrazovat proxy grafiku, ale ještě ve správci hladin mi zbylo asi 8 hladin, které nejdou vymazat. Řekla bych, že jsou buď závislé na externích referencích-ale to spíš ne, protože žádny xref nemám připojený, nebo je tam jiná možnost. Žádám o radu, jak tyto hladiny vymazat. Není možnost otvírat nový výkres, kvůli rozvržení atd. Děkuji za radu.

Mantlík
05.12.2012, 17:56


Mohou to být též např. vnořené hladiny v blocích ...Jiné hladiny nejdou systémově mazat (0, defpoints)Záleží na tom, jak hladiny mažete. Některou hladinu můžete mít ukrytou v rozvržení

Vladimír Michl
05.12.2012, 19:32


Nevymazatelná hladina znamená, že je někde ve výkresu použita. Příčinou mohou být právě ony proxy objekty nebo definice bloků. O jaké hladiny jde a jaké typy proxy objektů to hlásí? Vypnutí proxy varování není v tomto případě moc vhodný postup.