Zobrazit plnou verzi příspěvku: Hodnocení příspěvků, lajky

Vladimír Michl
25.03.2017, 22:09
Přihlášení uživatelé mají nyní možnost hodnotit jednotlivé příspěvky ostatních uživatelů pomocí "lajků" (palec nahoru, palec dolů). Toto hodnocení doplňuje stávající funkci "Poděkování" - ta se vztahuje k uživateli, osobě, kdežto kladný nebo záporný "lajk" ("páčik") se vztahuje k příspěvku. Vámi udělené ohodnocení příspěvku nelze měnit.Statistiku nejlépe ohodnocených příspěvků najdete dole na hlavní stránce fóra http://www.cadforum.cz/forum/default.asp

johny
26.03.2017, 10:36
Zajímavý počin. Předpokládám, že jste sám zvědav, jakým směrem se toto bude ubírat, speciálně ten trochu odvážný dislike. Ale jeví se mi to lepši, i lépe implementované, než zmíněné, trochu formální, děkuji.Každopádně, ohledně statistiky mě napadá... Nebylo by zajímavější spíš udělat statistiku rovnou za celé vlákno? A druha věc... uvádění uživatele. Asi je celkem předvídatelné, kdo po čase obsadí první místa :)Mimochodem, nechá se lajkovat v archivních vláknech?A ještě jedna... obecně mě chybí info kdo poděkoval, kdo likoval či disikoval.
johny2017-03-26 10:39:48

Vladimír Michl
26.03.2017, 11:00
Je to jen drobné doplnění bez větších ambic - u příspěvků vyjadřujících určitý postoj (tedy ne u čistě technických) je asi dobré pro pisatele i čtenáře mít možnost vyjádřit souhlas/podporu popř. nepodporu komunity.Pokud z toho budou nějaká relevantní data, více statistik rádi přidáme.

PepaR
26.03.2017, 23:30
Zajímavý počin a též chválím možnost dislake.Z hlediska UX mi však přijde, že like by měl být umístěn nrapravo.