Zobrazit plnou verzi příspěvku: HP designjet 500-kompatibilní cartrige

kralik33
29.07.2018, 08:59
Dobrý den,vlastním plotr HP designjet 500, takže starší kousek, který se mě už nechce krmit drahými originálními inkousty.Zajímalo by mě, jestli má někdo z vás nějakou pozitivní zkušenost s používáním kompatibilních náplní a případně by mě mohl sdělit nějakou osvědčenou značku.Na plotru tisknu v podstatě pouze čárovou kresbu, takže hlavně aby se inkoust nerozpíjel. Na extra věrnosti podání barev mě zase až tolik nezáleží.Díky a těším se na sdělení vašich zkušeností.

Ľubomír Pápay
29.07.2018, 11:53
Som na tom rovnako. Používam neoriginálne náplne.Mám ale skúsenosť že nie všetky typy na trhu fungujú...V podstate ide iba o chip, samotná kazeta  je kompatibilná vždy...Odporúčam kúpiť celú sadu náplní a ak to plotter zoberie, všetko je OK a môžete veselo tlačiť...ak nie, sadu vrátite a skúsite inú...až kým nenatrafíte na tú správnu...Pozor, niektorí predajcovia v tom majú chaos...Vaša sada musí obsahovať farebné náplne HP82 ale čierna musí byť HP10!

kralik33
29.07.2018, 12:25
Zdravím a díky za odpověď.Ještě bych se chtěl zeptat, jak dlouho asi  s těmi kompatibilními náplněmi tisknete a zda jste během jejich používání nepozoroval nějaké dramatické zkrácení životnosti tiskových hlav.A taky, kdybyste byl tak hodný a sdělil mě nějakou osvědčenou značku. Nevím jestli to jde přímo tady v diskuzi, vzhledem k reklamě. Ale jinak klidně třeba na mail : kralik33@atlas.cz