Zobrazit plnou verzi příspěvku: iLogic

dusek
06.10.2011, 18:22
Dobrý den,nepřemýšlíte o zřízení speciálního fóra pro iLogic? Vím, že se to týká Inventoru, ale je to na tolik specifické, že by si to zasloužilo vlastní fórum. ;-)Pokouším se trošku proniknout do tajů iLogic a zjištuju, že jsem kolem toho úplně dutej, tak se asi budou množit dotazy na toto téma. Tak aby to bylo lépe dohledatelné i pro ostatní zájemce o iLogic. :-) Myslím, že vlastní fórum mohlo i zvednout zájem lidí se v tomto dále vzdělávat. :-)Co na to admin? Díkyv.D.


Vladimír Michl
06.10.2011, 18:46


Souhlasím že iLogic, popř. ETO jsou specifické a přitom hodně zajímavé (a podceňované) oblasti Inventoru. Na druhou stranu zřízení pod-fóra (něco jako jsou Dynamické bloky pod AutoCADem) má nevýhodu v tom, že si v něm položených dotazů všimne podstatně méně účastníků - má užší, specializovanější okruh čtenářů a "odpovídačů".Podobně by šel Inventor rozpitvat třeba na Obsahové centrum, Vizualizace, Výkresy, Svařence, atd. Ale zkusme to - pokud by se v tomto pod-fóru nic moc nedělo, můžeme pak vlákna vrátit zpět na Inventor. Nové fórum má číslo 31:http://www.cadforum.cz/forum/forum_topics.asp?FID=31(zájemci si mohou přidat sledování příspěvků e-mailem nebo přes RSS)

dusek
07.10.2011, 08:02
Super! :-) Hned to začnu zásobovat otázkami, snad se to ujme a zaujme. A když ne, tak se to prostě přesune jinam. :-)DíkyV.D.