Zobrazit plnou verzi příspěvku: import obsahového centra 2012

hanuska.matus
08.07.2014, 10:09
Dobrý den,
 
V inventore 2012 sa pokúšam naimportovať cestu k obsahovému centru ktoré je uložené na jednom z diskov. Po tom ako všetko v možnostiach nastavím, dám použiť sa tieto nastavenia pri opatovnom spustení inventoru neuložia. Skúšal som to nastavovať ako administrátor, ale nepomohlo. Čo je potreba nastaviť, aby si Inventor tieto nastavenia "pamatal"?
 
Dakujem

waldosinka
14.07.2014, 10:56
My mame siet spravenu v takom style ze treba v miestach v sieti v zdielanych priecinkoch treba dat zapamatat heslo na tie priecinky ktore su zdielane.Ak heslo nie je pamatane potom nam nejde ani tlac.

Cheff
14.07.2014, 11:22
Inventor si toto nastavení má pamatovat. Případ kdy si to nezapamatuje je buď způsoben pádem Inv, nebo nepřístupností disku. Tedy normálně by mělo stačit nastavit a vypnout/zapnout Inv a je uloženo. Mapování na sdílený síťový disk nám fungovalo v pořádku, tedy pro díly OC. OC samotné (knihovna.mdf) bylo lokalizováno na stanici s ADMS, ke které se "připojovali" ostatní... Další co mě napadá, je jestli máte všechny SP - možná tam mohla být chyba (mám pocit, že v nějaké verzi se toto chování oběvovalo, ale opravdu nevím v jaké).