Zobrazit plnou verzi příspěvku: Instalace Inventor 11

bigbag
18.03.2007, 14:10
Mam zasadni problem s instalaci AIS11. Mam studenstkou verzi...pri prvni instalaci vse probehlo ok. ale po odinstalovani a nasledne znovu instalace se vyskytnul problem. Pri kontrole, ktera se provadi pred instalaci mi to reklo chybovou hlasku:
Služba instance databáze "MSSQL&AUTODESKVAULT" není spuštěna!

kdyz kliknu na odkaz tak mi to vypise nasledujici duvody teto hlasky+mozne reseni: Instalátor nalezl databázi úložiště, která není kompatibilní s aktuální verzí. Instalátor nemohl aktualizovat tuto databázi do nové verze.

Instalátor nalezl existující uložiště souborů a databázové soubory v umístění instalace. To se může stát, když jste odinstalovali Autodesk Data Management framework a také instanci databáze MSSQL$AUTODESKVAULT, takže data již nejsou asociována s databází MSDE.

Instalátor nalezl instanci databáze MSDE/Microsoft SQL Server s názvem AUTODESKVAULT, ale databáze neobsahuje data úložiště.

Heslo sa je neznámé.

Pokusil jsem se vsechny mozne zpusoby reseni vyzkouset...nic nepomohlo. nainstalovat inventor mi tedy jde ale bez obsahoveho centra-coz dost zasadni problem.
Netusite nekdo cim by to mohlo byt?

Vladimír Michl
18.03.2007, 15:35
Zkuste ruční odinstalaci dle tipu:
http://www.cadforum.cz/cadforum/qaID.asp?tip=5462

bigbag
18.03.2007, 17:55
Tak vse jsem dle instrukci odinstaloval a smazal..nepomohlo to. Tak sem se ac nerad pustil do registru a vse co by melo spolecneho s autodeskvault jsem smazal. A hura!!vse klape.
diky moc.
Bob_dylanbigbag2007-03-18 17:56:29