Zobrazit plnou verzi příspěvku: Instalace Vaultu

wojtech
21.07.2009, 15:31
Dobry den,ma nekdo zkusenost s instalaci Vaultu. Rozmisteni ulozist na serveru.V soucasne dobe pouzivame jednouzivatelske projekty a mame je roztrizene ve slozkach na serveru. Nasazeni Vaultu od externistu je znacne drahe. Poradte nekdo jak ma vypadat uloziste.Dekuji

Seiner
21.07.2009, 15:37
Možná trpím přehnanou sebedůvěrou, ale na instalaci ADMS nevidím nic složitého. Zkuste a uvidíte.
   Asi je lepší, pokud můžete mít pro ADMS extra server. Mně se trochu na SBS strkají verze IIS. Ale protože intranet moc nevyužíváme, nepodráží nám to nohy.

wojtech
22.07.2009, 12:17
S instalaci ADMS problemy nejsou, problem mam s tim ze neznam filozofii Vaultu. Jsme tri konstrukteri. V současne dobe mame na servru slozku projekty inventor kde jsou jednotlive slozky s projekty a slozka Obsahove centrum (kterou mame pres moznosti v inventoru nastavenou). A ja nevim jak a kam presunout vsechny ty projekty. V ADMS nemuzu vybrat ze Obsahove centrum je tam a tam. Ze projekty mame tady, a tady sou jednotlivy vykresy. Nevim jestli mam vytvaret uloziste pro kazdej jednotlivej projekt ci vsechno nahrat na jedno uloziste. Nikde sem nenasel zadnej typ ci radu jak by to melo priblizne vypadat a jak to funguje.