Zobrazit plnou verzi příspěvku: Inventor,CATIA,, při práci na Notebooku

Charlie
01.07.2008, 20:04
Tuto diskusi navštěvuje určitě mnoho studentů, nebo odborníků přez Notebooky. Tak doufám že mi někdo odpoví na jednoduchou otázku.Chystám se koupit Notebook, na kterém se chystám pracovat v programech Inventor, CATIA,Solid Works, Rhinoceros 3D a dalších docela náročných programech na konfiguraci. Má otázka ale zní na baterii. A to jestli to vůbec utáhne běžná baterie? A jestli se při práci nějak znatelně zkracuje její trvanlivost.   Předem dík za odpověď.

Paolo
02.07.2008, 07:47
netebook na "menší" sestavy úplně postačuje i přes to že spousta lidí zde bude tvrdit že je bezpodmínečně nutné utratit za značkovou sestavu sto tyček :) např přečtěte si někde článek na internetu jak je napsané jádro CATIE a bedete se smát, snad se to od V6 změní.
 
Nicméně k otázce, baterie vás bude limitovat úplně stejně ať už máte spuštěn jakýkoliv program, takže běh "na prázdno" 100% a běh těchto programů 80% kapacity baterie. Doporučuji koupit ještě jednu (např 12 článkovou) a pak jste mobilní skoro celý den.
 
Až vyberete konkrétní kousek dejte vědět, jen ze zajímavosti. Spíš bych tlačil na grafiku než na baterku :)

psl1
11.07.2008, 14:01
Dobrý deň!
Tiež chcem kupiť NB, našiel som si HP6820s ke273ea. Zaujimal by ma Váš názor, kedže tvrdite že na menšie zostavy stačí NB.