Zobrazit plnou verzi příspěvku: Komplikace při editace hypertextu

artap
12.03.2012, 08:29
Zdravím všechny co si to apoň přečetli a děkuji kdo hledá snahu mi pomoci či aspoň odpovědět

Mám nový notebook DELL Latitude s i5, Win7 (32bit) a jako CAD používám Autodesk Topobase 2011 (SP1). Vím, že je i SP2, ale zatím jej nelze v rámci projektu GIS použít (ale brzy na něj také dojde ).

A v čem tkví můj problém. V technologickém schématu (obyčejný DWG výkres obsahující běžné CADovské entity) mám k bloku připojeny hypertextové odkazy, které potřebuji editovat. Jak jejich popisnou část, tak i jejich odkazující adresu. A zde začíná velmi nepříjemná komplikace. Označím si (vyberu) blok, ve vlastnostech kliknu na ikonu "tří teček" u hypertextu ... a ... a nestane se vůbec nic. Neobjeví se mi dialogové okno jako tomu bylo u WinXP. Jen se stále dokola točí symbol zaneprázdnění počítače. Veškerý výkon všech čtyř jader procesoru "sežere" snažící AutoCAD ... a mně nezbyde nic jiného než pomocí Správce úloh, úlohu ukončit.

Nemáte někdo tuto"nemilou zkušenost" již za sebou?

Díky za pomoc

PP artap2012-03-12 08:32:05

Vladimír Michl
17.03.2012, 15:43


Dialog hyperodkazů se občas chová podivně, ale když tak pomůže jeho řádková verze (_-HYPERLINK) - nebo pokud jsou ty editace formálního charakteru, jde si pomoci příkazem Najít/Nahradit - http://www.cadforum.cz/cadforum/qaID.asp?tip=1129