Zobrazit plnou verzi příspěvku: Kusovník - kopie ze šablony

Cheff
19.05.2014, 17:05
Zdravíčko, než mě odešlete na tlačítko "hledat" a související téma, tak se mi nejedná přímo o vytvoření nového kusovníku a prostého uložení do šablony, to je brnkačka (knihovna stylů -> kusovníky -> zkopírován původní + upraven pod novým názvem -> uloženo do knihovny stylů + uloženo jako šablona - vše OK). Jde mi o kopírování tohoto kusovníku do nových výkresů - z mě nepochopitelných důvodů tento kusovník v novém výkrese stále nevidím a pokaždé jej musím znovu "vytvořit". Pokud jej vytvořím pod stejným názvem, tak stačí jen aktualizovat styly a nastavení je OK. Ale proč jej musím znovu vytvářet? Pokud otevřu samotnou šablonu kusovník v ní je obsažen. Napadá mě, že by to mohlo být způsobeno tím, že není nikde vložen jako "výchozí", ale tak jej ani nehci. - Jen potřebuji, aby se "kopíroval" při vytvoření výkresu... Nějaké nápady?

dusek
19.05.2014, 18:37
Zkusil jste restartovat Inventor?

Ľubomír Pápay
19.05.2014, 21:32
Neviem či som to správne pochopil...Pri založení nového výkresu sa Vám do neho "nedostane" onen kusovník, ktorý je ale v šablóne normálne uložený a funkčný?V Object Defaults ho máte viditelný?

EuroTec
19.05.2014, 22:53
Dle mého názoru musí být v používané normě zaškrtnut jako dostupný styl viz obr.

Cheff
20.05.2014, 08:12
EuroTec Ale stejně byl včera Inventor nějaký zmatený - i přes restarty, dnes v šabloně daný styl prozměnu chyběl (a to že jsem jej tam kopíroval a že se v šabloně zobrazoval vím naprosto jistě)