Zobrazit plnou verzi příspěvku: LindabRevitTools

mnementh
04.11.2011, 14:33
Zdravím po dlouhé době všechny fóraře :)Dostal se mi do rukou newsletter od firmy Lindab, která nabízí nádstavbu pro revit LindabRevitTools. Nepodařilo se mi ji ani stáhnout a firma Lindab se ani nenamáhá po několika telefonických hovorech mi poradit. Máte někdo s touto nádstavbou zkušenosti? Abych se třebas nenamáhal zbytečně a nehandrkoval se s dodavateli nádstavby, místo toho abych si přečetl Homera v originále? :)

Petr Bláha
04.11.2011, 17:34
Také zdravím.
Informace o nástavbě a ukázky jsou dostupné zde na jejich webu. Je zde i návod, jak se k tomu dopracovat. Mají ale web nějak divně udělaný a nedaří se mi dostat z prohlížeče odkazy rovnou na podstránky. Zde tedy odkaz na hlavní stránku a pak postupujete skrz menu:
SOFTWARE => položka "LindabRevitTools" => Odkaz informace nebo Download => U DWNLOADu tlačítko "Apply for membership" => zaregistrovat, přijdou přihlašovací údaje a pak je možné v menu po přihlášení nástavbu stáhnout.

Zde přímý odkaz na stránku, kde je ke stažení manuál, info soubor a videa: ODKAZ

DOPLNĚNÍ:
Tak jsem vydoloval ze systémů a z webu v originální švédštině odkaz přímo na registrační stránku v ENG. Stačí tedy vyplnit a přijdou přihlašovací údaje:
Registrační portál Lindab

PS: Jak jsem prolétl očima manuál, tak ta nástavba mi přijde, že slouží výhradně pro kreslení jejich ocelových systémů stěn a hal. Pokud bylo tedy cíleno na krytinu a klempířské prvky, tak to myslím neobsahuje. Ještě nabízí "Lindab Revit Library", ale to jsem nedopátral, k čemu přesně to slouží a zda to je pouze knihovna prvků pro stěny a konstrukce nebo také klempířina a krytina.Petr Bláha2011-11-04 18:01:44

PepaR
05.11.2011, 10:24
Děkujeme za odkaz. Zkoušel jsem se zaregistrovat, ale ještě mi nedošel potvrzovací email. Jak dlouho pane Bláho prosím trvalo, než Vám povolili přístup? 

mnementh
07.11.2011, 14:59
Děkuji za ukázkový manuál ke stažení. Žel bohu ač jsem registrován, tak i po nalogování mi u tohoto softwaru nenabízí stránky odkaz na přímé stažení souboru. Pouze mi to říká, abych si prostudoval instalaci a stahovani softwaru a popisuje, že licence je pro jeden pc.  A to je vše. 

Adark
08.11.2011, 12:24
Asi nechtějí abychom ty jejich plechy dávali do našich projektů.V dnešní době! Pokud tedy trváte na stažení a zaneřádění si Revitu touto instalací,zavolejte na republikového šéfa obchodu Lindabu a pak už to pojede..

mnementh
08.11.2011, 13:10
Zaneřádění? No možná ano :) odinstalovat to jde vždycky. Navíc, já už z minulé zkušenosti tyto "vylepšení" a další podpůrné programy instaluji na virtuálním počítači, takže do hlavní instalace to nezasahuje. To jen tak pro upřesnění :)

Adark
08.11.2011, 15:19
To je správné řešení.Někteří uživatelé překotně instalují rozšíření a načitájí rodiny od kohokoliv a pak mají tisíc druhů čar , anglické hlášky , opakující se vzory a přitom rozšíření nepoužijí...

Petr Bláha
08.11.2011, 16:56
=> mnementh
Nástroj jsem nestahoval, nepotřebuji ho. Z prvního příspěvku jsem nabyl dojmu, že jste k ENG portálu nedoputoval, tak jsem napsal odkazy. Holt jsem byl moc aktivní :-).

Zkoušel jsem to ještě hledat různě po internetu a nikde jsem to ke stažení nenašel, všechny cesty končí u toho portálu Lindabu. Třeba je to jen chiméra a SW v reálné podobě neexistuje :-) ... Zkusil jsem ještě jeden kanál přímo v Lindabu, tak uvidíme, co mi řeknou, dám vědět.

=> PepaR
Neregistroval jsem se tam, nepotřeboval jsem to, je tam hrozně moc kolonek a nějaký tajemný generátor ID

mnementh
09.11.2011, 10:49
Na vojně by se za přílišnou aktivitu střílelo...ale v tomto případě je to ctnost a já se Vám za ni hluboce klanim :)

PepaR
10.11.2011, 08:35
Tak týden od registrace a stále žádný potvrzovací email.

mnementh
10.11.2011, 09:57
Třeba se jedná o velice uzavřenou organizaci, která si Vás právě lustruje. Až půjdete na oběd, podívejte se přes rameno jestli  tam není černá limuzina :)))

aecman
10.11.2011, 21:26
[QUOTE=PepaR]Tak týden od registrace a stále žádný potvrzovací email.[/QUOTE]
Ja som to skusal asi 3 mesiace dozadu a doteraz ziadna reakcia.

PepaR
02.01.2012, 14:07
Dobrý den, tak se již ozvali a přihlašovací údaje poslali. Psal jsem ale zároveň i na kontakt uvedený na českých stránkách společnosti Lindab.