Zobrazit plnou verzi příspěvku: Microstation

Radim Cech
20.05.2014, 09:47

Zdravím konferenci, mám jeden trochu "kacířský" dotaz, doufám, že mně moderátor nevyškrtneNení zde někdo, kdo ovládá také Microstation?S mou pracovní změnou je spojena povinnost naučit se také Microstation. Tak jsem si říkal, že je zde možná někdo, kdo byl nebo je ve stejné situaci a dělá na obou platformách a byl by ochoten se podělit o "rozumy".Pokud ano, ozvěte si mi i přímo na mail radim.cech@outlook.cz.Díky 

civas
03.06.2014, 11:13
Dobrý den,doporučoval bych si zaplatit cca 2 denní školení, než se to učit sám.mohu doporučit zde: www.cadpoint.czUšetří Vám to spoustu času a šedých vlasů... :)))Petr Čiviš.

Radim Cech
03.06.2014, 11:36

Díky za tip

civas
03.06.2014, 12:27
A jestli umíte alespoň trochu anglicky,tak zde naleznete pomoc ve wikipediích a na fórech od lidí.http://communities.bentley.com/products/default.aspx https://www.youtube.com/results?search_query=openroads+technology-nová technologie pro návrh liniových stavebhttp://www.axis.cz/http://envisioncad.com/http://axiomint.com/microstation/garage/http://www.ings.sk/https://www.youtube.com/user/CADProductivity/videoshttp://www.dasco.pl/openroads-szkoleniea samozřejmě na youtubu je toho spousta.......P. Č.