Zobrazit plnou verzi příspěvku: Mizející sestava

dusek
28.01.2013, 09:37
Dobrý den,upravuji v Inventoru zkopírovanou sestavu, něco jsem tam zaměňoval, takže musím znovu převazbovat. Po jedné operaci mi celá sestava zmizela z obrazovky. Je tam vidět jen výchozí referenční bod. Zkusil jsem sestavu znovu načíst, ale bez efektu, to samé po restartu. Až když smažu všechny díly v sestavě a dám krok zpět, tak se setava objeví, ale po natočení pohledu mi opět zmizí. Stejným postupem ji zase zobrazím, ale je to pořád dokola. Nestalo se to už někomu? Nevíte někdo co s tím? Díky za každou radu.V.D.

hoboj
28.01.2013, 13:24

Jak jí máte zkopírovanou? A máte nějaké díly odkazované na předchozí sestavu?

dusek
28.01.2013, 13:51
kopíroval jsem ve Vaultu, ale to si myslím na to vliv nemá, tam selhalo zobrazení, zkoušel jsem různe nastavení, ale nepomáhá

Fiki
29.01.2013, 13:39
Zdravim je mozne ze se Vam cela sestava po nahrazeni komponenty rozletela do vsech stran kdyz jste vazbyl novou soucast. To se mi stava pravidelne to asi nebude chyba ale funkce. Obcas kdyz nahrazuju a nevim jestli mi prejme vazby radeji puvodni komponentu smazu a pak vlozim a zavazbim novou ale opet s opatrnosti aby se mi ostatni komponenty zavisle na te vkladane nerozhazely na kilometry daleko.