Zobrazit plnou verzi příspěvku: mnoho výkresů vložit do jednoho souboru

jeniksedlacek
24.04.2020, 11:48
Dobrý den,jak rychle vytvořit z mnoha souborů *.idw, kde je vždy jen jeden výkres, jen jeden jediný soubor s mnoha listy?Děkuji

Vladimír Michl
24.04.2020, 13:42
Nezáleží ani tak na tom, kolik je v nich listů, jako spíš na tom, jaké modely odkazují.

rys-kt4
26.04.2020, 12:32
Sloučit v PDF souboru  

michal.s
21.01.2021, 20:46
dobrá odpověď, ale nic jsem se z ní nedozvěděl. Takže pokud mám např.: tři .idw soubory v každém x listů které odkazují na díly nebo sestavy vše v rámci jednoho projektu. Lze to a případně jak na to?Díky m.

horalek
21.01.2021, 20:58
ruční cesta je otevřít zdrojové IDW kliknout pravým tlačítkem na "List:..." (v okně prohlížeče výkresu), přepnout se do cílového IDW a dát vložit.Musíte si ale dát pozor na Vlastnosti v rohovém razítku, pokud se odkazuje na iVlastnosti souboru výkresu (IDW) budete je mít na všech listech stejné.Vazba na model (pohledy, iVlastnosti do razítka) by měla být OK.Hromadně by se muselo nějakým makrem.Jen se tak zeptám, proč tuto operaci děláte? Pokud to není tajné. Je to trošku nestandardní.

sucha.ladislava
22.01.2021, 00:31
Dobrý den,nezkušení uživatelé nasekali výkresy, co list, to jeden soubor. Hrůza. V rámci jednoho projektu třeba dvacet samsostatných souborů...Děkuji za pomoc, vyzkoušímPřeji hezký den

michal.s
22.01.2021, 06:51
Za mě to vzniklo tak že: mám sestavu z několika dílů, pak dorazily další varianty kde se v další sestavě díly mění jen minimálně (např. délkou) Takže jsem použil původní sestavu, díly v ní přejmenoval přes "uložit a nahradit" upravil je a bylo. Nemusel jsem znovu řešit vazby atd. Přišlo mi to jako nejrychlejší způsob. To samé i v .idw: už jsem měl původní sestavu zpracovanou do výkresů včetně všech dílu (1. list sestava a další listy jednotlivé díly, rozviny-vše okótované). Takže jsem vzal to původní idw uložil ho pod názvem nové sestavy a pak přes "nahradit referenci modelu" jen překlikal v jednotlivých listech starou sestavu za novou a staré díly za nov´. Nic jsem nemusel znovu kótovat (a nebylo toho málo), vkládat nové pohledy, nebylo třeba sestavy znovu pozicovat řešit tabulku prvku všechno se přeházelo "samo".  Jestli existuje elegantnější řešení - sem s ním.Problém byl pak už jen s tiskem kde jsem chtěl mít v sólo více-listém pdf sestavy a v druhém jednotlivé díly. Tak jsem to chtěl sesypat a porovnat si je, vyřešil jsem to ale až při tisku do pdf. Z každého idw jsem vytiskl jen první list (sestavu) uložil jej a pak jsem dotiskl zbytek...m.