Zobrazit plnou verzi příspěvku: Multifunkční diař

Permonik
30.06.2013, 15:43
Dobrý den, rozhodl jsem reorganozivat dosavadní způsob organizovaní práce. Hledám program (něco jako diař), kde bych si zapisoval povinnosti a ukoly. Hlavní podmínku je možnost použivat ho na NTB (Win 7) a Androidu.Potřebuji si tam zakladat od drobných ukolu (které zaberou pár minut), přes pravidelné (cvičení) až po větší (návrh zahradní lavičky). Kalendář kde bych měl rozpis denního režimu (7-15 práce, 16-18 práce v dílně, 21:30 film). S tím že bych si rozkliknul položku práce v dílně a tam několik práci a u každe bych měl podrobnosti (např.: Obrázek návrhu, poznámky s rozměry, na Androidu v dílneě bych si dam dopsal kupit hřebíky 80, barvu,...dopisoval bych si tam příblížný čas práce a náklady). V položce práce bych měl několik projektu co dělam na PC (od projektu v CAE systemech po malovani, kdebych si hodil screen problému a popsal si ho, at nemusím posilat kolegovi mail s každým problémem zvlasť, měl bych tam odkaz na složky s projektem, atd). Zaroveň bych chtěl odklikavat (splněno) hotové úkoly.Dalé bych si chtěl nechat generovat nakupní listem (občas se mi stane že se zastavim v obchodě a přemyšlim co jsem chtěl koupit (některé položky mám v mobilu, NTB a některé na papíře).Další požadavky mě nenapadají, možna jen když prácuji na NTB a mě to upozorní na začatek filmu..... Dalé bych chtěl snad jen mít položku ostatní kde bych si zapisoval nepodstatné věci jako např mrknou na webovou adresu, nějaký produkt atd.Doposud jsem to řešil poznámkami v Androidu a papírem na stole...Děkuji za případne tipy.

splonk
01.07.2013, 09:15
Dobry den,zkuste se prosim podivat na...https://www.todopro.com/

Permonik
05.07.2013, 11:24
Díky, ale Evernote mi příjde jednoduchšší. V principu jsou ale stejne.

splonk
08.07.2013, 09:51
Mate pravdu... Prednosti Todo se projevuji v momente, kdy je potreba ukoly sdilet s ostatnimy pracovniky/cleny rodiny apod... (Za drobny poplatek... pochopitelne :-))Pokud byste prisel na neco jeste lepsiho / jednodusiho / praktictejsiho... dejte pls. vedet.Diky a hezky denJASponza

Permonik
23.07.2013, 14:46
Tak na jinem foru (s počitačovým zaměřením), mi doporučily Outlook + Exchange nebo Office 365. S tím že nejvhodnější si bude koupit knižku o Outloku, zatím jsem nebyl "ve městě" tak jsem to nezkoušel.

Vladimír Michl
23.07.2013, 14:59
Outlook je asi ideální nástroj na podobné plánování, ale jen v profesionální sféře - jednak kvůli ceně aplikace, ale hlavně kvůli závislosti na MS Exchange serveru.

PepaR
23.07.2013, 17:43
Dobrý den,dříve jsem to řešil hodně přes Outlook, ale přijde mi, že v dnešní době je kvůli případné mobilitě výhodnější používat např. Google s jeho e-mailem, dokumenty, kalendářem atp. Další výhodou, kterou v tom vidím je možnost pohodlnější synchronizace s telefonem.

Rostislav Říha
24.07.2013, 19:37
imho na úkoly (odkliknout "splněno") outlook vhodný není, neumí je hierarchizovat, přidávat k projektům, dávat jim kontext... na toto plánování existuje hodně webových služeb s aplikacemi na Android a (samozřejmě) s webovým rozhraním...k pár z nich jsou i aplikace na PC a k většině aplikace pro iOS...většina funguje s určitými omezeními (počet uživatelů, projektů, úkolů...) zdarma, pak se platí...tak si jen vybrat:toodledotodopropodiobasecampupvisenozbeproducteev...zvědav, jaké má kdo s čím zkušenosti... a kdy se iprojekt s něčím z toho propojí:))

PepaR
24.07.2013, 20:10
Nu basecamp, to už skoro zavání projektovým řízením, gantovými diagramy apod. Poslední dobou taky pátrám po něčem, co by šlo aplikovat na řízení a koordinaci projektů a od kolegy jsem dostal tip na Redmine.

DS6KA
24.04.2014, 01:06
Když Android, tak proč ne Google Tasks nebo Google Keep? (oba mají i kategorie úkolů ;)

mnementh
24.04.2014, 07:50
Využívám kombinaci Evernote premium verzi (ten využívám jako CRM, ukládání zajímavých informací na které nemám čas v danou chvíli - fotky, web, - teď co umí do poznámek vkládat i rukou kreslené věci je to prima, připomínání úkolů, sklad emailů apod.) a pro časové termíny google kalendář. Zdá se mi to jako prima kombinace