Zobrazit plnou verzi příspěvku: Načítání lispu

johny
07.10.2010, 10:13
Zdravím,mám soubor s několika lispy, který chci, aby se mi načítal v každém výkresu. Je to uložené ve schránce pro načítání, tak jak by to mělo být a dřív mi to fungovalo bez problémů. Dnes se mi často stane, že se to nenačte... (mám pocit že skoro vždycky, když se s výkresem spustí i celý autocad)... Každopádně, když ten výkres pak zavřu, a znovu otevřu, tak se to většinou načte... Netušíte jaké by mohli být příčiny takovéhoto chování?? Díky.(rozdíl mezi dříve a dnes je v tom, že jsem to programoval pro Autocad 2008 CZ, teď používám AutoCad 2007 EN, kde se teď navíc ověřuje při spuštění multilicence někde v zahraničí, přičemž tomuto předchází přihlášení do jejich sítě Dialerem At&t...)Díky za tipy.

Vladimír Michl
07.10.2010, 10:38
Zpoždění při startu může hrát roli, ale spíš to bude změnou v nastavení cest podpůrných adresářů.

johny
07.10.2010, 11:29
Jakou změnu máte na mysli? Úvodní výpis při tom když se to nenačte vypadá takto... Customization file loaded successfully. Customization Group: ACADCustomization file loaded successfully. Customization Group: CUSTOMCustomization file loaded successfully. Customization Group: EXPRESSOpening an AutoCAD 2004/LT 2004  format file.Substituting [simplex.shx] for [cs_Working.shx].Resolve Xref "Objekt ****": Objekt ****.dwg"Objekt ****" loaded: G:\****.dwgRegenerating model.Initializing VBA System...Command: ; error: Function cancelledCommand:Command:Command:Command:Command: ; error: Function cancelled; error: Function cancelled; error: Function cancelled; error: Function cancelled; error: Function cancelled; error: Function cancelled; error: Function cancelled; error: Function cancelled; error: no function definition: _VLA-init; error: Function cancelled*Cancel*Autodesk DWG.  This file is a Trusted DWG last saved by an Autodesk application or Autodesk licensed application.Command: COMMANDLINECommand: propertiesCommand: TOOLPALETTESCommand: *Cancel*

Vladimír Michl
07.10.2010, 12:11
Ty "cancelled" výpisy tam určitě nepatří, ale které konkrétní funkce selhávají, se bez obsahu oněch LSP souborů nepodaří odhalit. Pozor, podpora VBA už není úplně automatická (nutno doinstalovat).