Zobrazit plnou verzi příspěvku: Nacitani menu Autocadu

r.vagner
22.12.2006, 11:01
Mam takovy dotaz....hledal jsem tady na webu ale nejak jsem nebyl uspesny....chci mit doma stejne nastaveni jako mam v praci.Vim ze se to dela pomoci souboru acad.mnc, .mnc,  a podobne ale kdyz jsme to zkousel tak mi doma vzdy uplne rozhazi..resp mi vsechny ikony zmizi...pokud vymazu acad .mns tak to funguje ale jen castecne...pri druhem startu je to opet spatne...je tu jeste ten problem ze pouzivam vlastni menu  kde mam nadpisy a rozspiky a hromadu lispu.....dale pouzivam express...muzete mi nekdo poradit jak dostanu to nastaveni z prace domu? DIky

Mrázek
22.12.2006, 11:28
Ve starších verzích (z CUI nemám zkušenosti) byly soubory menu: .mnu (základní zdrojový), .mns (upravený zdrojový), .mnr a .mnc (kompilované). Pokud přenesete z práce soubor .mns a smažete .mnr a .mnc (nebo je raději přesunete někam, kam ACAD nevidí - např. c:\archiv), tak se z upraveného souboru .mns zkompilují správné nové soubory .mnr a .mnc. To je korektní cesta (pokud jste smazal .mns, tak se nový udělá ze základního zdrojového .mnu a proto se vám to při dalším startu ACADu postromečkovalo).
To je ale pouze první polovina problému. Druhá je v rozložení lišt a v tom, které jsou vidět a které ne; a to je tuším v registrech. Nicméně pokud si s tím doma pohrajete a ručně si to naskládáte tak, jak jste zvyklí, tak by vám to mělo držet.

Seiner
22.12.2006, 11:51
To, co je v registrech, se přenese přes profil: pojmenovat, vyexportovat a naimportovat.
  Osobně doporučuji se do Acad.mnu nebo Acad.cui moc nehrabat, ale udělat si vlastní částečnou nabídku a tu načíst.
   K mové kompilaci Acad donutíte i výměrem Acad.mnu místo mns nebo mnr. (typem souboru)
   Samozřejmě je nutné přenést i všechny ty lispy a ikony a ošetřit cesty.

r.vagner
22.12.2006, 18:51

[QUOTE=Mrázek]Ve starších verzích (z CUI nemám zkušenosti) byly soubory menu: .mnu (základní zdrojový), .mns (upravený zdrojový), .mnr a .mnc (kompilované). Pokud přenesete z práce soubor .mns a smažete .mnr a .mnc (nebo je raději přesunete někam, kam ACAD nevidí - např. c:\archiv), tak se z upraveného souboru .mns zkompilují správné nové soubory .mnr a .mnc. To je korektní cesta (pokud jste smazal .mns, tak se nový udělá ze základního zdrojového .mnu a proto se vám to při dalším startu ACADu postromečkovalo).
To je ale pouze první polovina problému. Druhá je v rozložení lišt a v tom, které jsou vidět a které ne; a to je tuším v registrech. Nicméně pokud si s tím doma pohrajete a ručně si to naskládáte tak, jak jste zvyklí, tak by vám to mělo držet.[/QUOTE]Dekuju mnohokrat pane Mrazek.Vse funguje jak ma.Ani nevite jak vam jsem vdecny.R.Vagner