Zobrazit plnou verzi příspěvku: Náhrada souboru

Miko
06.04.2009, 12:50
Zdravím všechny, mám jednu prosbu.
V poslední době se u mě něco změnilo a nemohu najít co. Jedná se o možnost určit nový soubor při dotazu, když během otevírání sestavy nebo výkresu je některý soubor nenalezen. Vždy šlo při vyskočeném okně označit nový soubor, který se má použít místo nenalezeného a vše bylo OK. Nyní mohu nový soubor označovat jak chci a inventor nic nedělá a ani nic neříká ?!?
Nevíte někdo co to může být za výstřelek. Díky za každé info.

hoboj
06.04.2009, 16:33
Ahoj, vypadá to jako kdyby jsi neměl v těch sestavách vytvořené projekty a potom se ti ty součásti hádaly, která by se tam měla vložit. Jestli se ti náhodou nevymazaly projekty...A pokud chceš něco tisknout, tak je lepší si ten výkres uložit do formátu *.dwf , kde potom nemusíš vybírat součásti. Nebo pak použít funkci Pack and Go.Měj se

Miko
07.04.2009, 06:33
Díky, tenhle případ to není, jedná se o běžný proces vytváření výkresu podobné součásti. Vezmu starý výkres, jeho model na chvíli přejmenuji, při otvírání se inventor vzteká kvůli chybějícímu modelu pro výkres, já mu předhodím nový model, výkres uložím jako novou kopii. Nakonec vše vrátím do původního stavu. Tohle fungovalo několik let a nyní najednou nic. Jediné ce se změnilo je uložení dat na jiný server, ale běžná práce nadále chodí bez problémů.