Zobrazit plnou verzi příspěvku: Nastavení projektového souboru

Cheff
12.12.2012, 15:29
Dobrý den,

začínám konečně pracovat s Vaultem (tedy učím se, tak mě prosím nekamenujte). Nějaké podklady jsem našel a stále hledám. Ale na co jsem právě narazil je při pokusu o otevření vypíše: Aplikaci Vault se nezdařilo nastavit projektový soubor na aktuální projektový soubor v aplikaci Inventor.... (viz příloha)

Co je špatně? Přitom to s daným projektem chvíli běhalo normálně (toto je nově vytvořený a zařazený)


David Nejerál
20.05.2013, 15:45
Dobrý den,zkontrolujte si, jestli nemáte vynucený jiný projektový soubor ve Vaultu (defaultně to nastaveno není, ale pokud jste si s tím hrál, tak je možné, že jste tuto možnost vybral).Obecně nastavení projektového souboru není legrace, protože je nutné pro správnou funkčnost nastavit velké množství věcí. Proto je lepším řešením si konfiguraci Vaultu (ve které je i nastavení projektového souboru) objednat.

dusek
20.05.2013, 21:03
A máte projektový soubor vydaný, resp. stažený v počítači? Kolegům se ho parkrát podařilo zařadit nebo smazat a pak si to Vault neuměl najít. Pokud ho máte na lokálním disku, tak bude nejpíše chyba v nastavení projektu. Stáva se, že po aktualizacích Windows se projektový soubor přenastaví nebo se nastavení vyruší. Projektový soubor nastavíte na kartě Začínáme -> Projekty. Pokud ani toto nebude fungovat, hoďte sem snímek nastavení projektu v témže okně.