Zobrazit plnou verzi příspěvku: Neběží ADMS / Vault / OC

Cheff
01.05.2013, 16:37
Dobrý den, je možné, že Autodesk k chodu potřebuje Internet nebo síť? - Mám pracovní stanici/server ADMS v jednom. Instalace probíhala na lokální disky. Bohužel po přenosu stanice (dočasně jí mám doma) mi přestal nabíhat ADMS - při zapnutí napíše, že přestal pracovat a tím to hasne... Tedy nemohu rozumně pracovat. Co mu může vadit? Resp. oproti postavení v práci mu chybí síť a Internetové připojení. Ale v práci se jedná o jedinou stanici s produkty Autodesku... A instalace byla prováděna na interní disky stanice (nikoli síťové).

Navara
01.05.2013, 20:35

Internetové připojení by mu chybět nemělo. Já bych si tipnul na změnu nastavení windows firewallu. Zkuste ho vypnout, nebo nastavit stejně jako v práci.Pokud to nezabere, zkuste znovu spustit diagnostiku serveru (stejnou jako při instalaci). Spouští se někde tady (nemám po ruce instalaci) : START->Autodesk->Autodesk Data Management Server -> NástrojePřípadně ten soubor se jmenuje ScriptTool.exe a mohly by být tady: Program Files\Autodesk\ADMS 2013\Tools

Cheff
01.05.2013, 21:20
Trefa - byl to Firewall. Bohužel nevím kde se co změnilo - každopádně po spuštění diagnostiky mi poprvé vynadal, že je sice vše v pořádku, ale systém je bez odezvy na druhé straně (moc si chybový log nepamatuji). Při druhém spuštění již úplně bez výhrad a začalo to fungovat. Tak snad bude vše OK (i po návratu na pracoviště).