Zobrazit plnou verzi příspěvku: Něco se nevytiskne

Kmasek
12.01.2011, 13:14
Dobrý den,
Při tisku výkresu na plotr se mi něco nevytiskne (některé pozice, osy, kóty), podotýkám jen některé. Ostatní pozice, osy, kóty a vše ostatní se normálně tiskne.
Vůbec to nechápu. Jedná se o výkres velké sestavy převedený z inventoru do cadu. Tisknu takhle často a doposud se mi to ještě nestalo.
Nevíte někdo v čem může být problém?
Děkuji

Buba
12.01.2011, 13:33
Pamäť v plotri, driver, skryté hladiny, alebo zakázaná tlač vybraných hladín, veľmi svetlá farba (odtieň bielej)...

Jan Sedlák
12.01.2011, 13:50
Pokud se při opakovaném tisku náhodně mění chybějící entity na výkrese tak je to pamětí plotru. Řešením je rozšířit paměť v plotru a nebo upravit nastavení v ovladači plotru. Na ovladačích pro plotry od HP šlo nastavit kde se má tisková úloha zprazovávat jestli v plotru nebo v PC. Pokud tuto možnost máte tak nastavte zpracování v PC. Zpracování tiskové úlohy trvá na PC déle.

Kmasek
12.01.2011, 17:19
Chybí to co jsem pozicoval naposledy

cestár
12.01.2011, 17:50
rovnako sa mi to správalo pri výkresoch s veľkým objemom, smeruje to naozaj na nedostatok pamäte plotra. Skúste mu nastaviť vykreslenie ako Image. Neviem aký máte ploter, driver ..., preto píšem, čo pomohlo u nás. A ešte jedna IT rada. Vymeňte ploter za nový a problém bude vyriešený . (Tiež vlastná skúsenosť)

Buba
13.01.2011, 13:02
[QUOTE=cestár]rovnako sa mi to správalo pri výkresoch s veľkým objemom, smeruje to naozaj na nedostatok pamäte plotra. Skúste mu nastaviť vykreslenie ako Image. Neviem aký máte ploter, driver ..., preto píšem, čo pomohlo u nás. A ešte jedna IT rada. Vymeňte ploter za nový a problém bude vyriešený . (Tiež vlastná skúsenosť)[/QUOTE]
Teraz sa mohol chytiť nejaký obchodník  a poslať link na akciu vymeňte starý za nový s možnosťou odkúpenia starého plotra :) viď. CAD Shop