Zobrazit plnou verzi příspěvku: Nefunguje příkaz "PIŠBLOK"

Kotlaba
08.07.2011, 08:19
Do svého nového výkresového souboru chci použít svůj starý výkresový soubor - mám tam odkazy na obrázky, stažené soubory od jiných autorů, různé bloky, zkrátka veřejný dům. Tak jsem to chtěl nejdříve vyčistit, většinou (po příkazech "ČISTI") takový výkres uložím jako blok. U tohoto výkresu to nejde, na příkaz "PIŠBLOK" to napíše chybovou hlášku: "Chyba zápisu/uzavírání souboru."
Zkoušel jsem výkres regenerovat, beze změny. Taky jsem zkoušel ukládat jako bloky části toho výkresu, některé se uloží jako nový soubor, u jiných se vypíše chybová hláška. Vložit tento výkres do jiného výkresu taky nefunguje.
Teď laboruji, jestli přijdu na to co to dělá.
Nevíte někdo jak to odstranit - mám verzi R14.
 
Jo - taky mi to při ukládání vypisuje chybovou hlášku:KRITICKÁ CHYBA:  Unhandled Access Violation Exception at 4042f6h

Kotlaba
08.07.2011, 13:29
Tak jsem to metodou pokusu a omylu vyřešil - postupně jsem aplikoval na části výkresu příkazy "BLOK" a "PIŠBLOK" a zjistil, kde to dělá problémy. Nakonec jsem přišel na tři hladiny ze kterých bylo potřeba entity přemístit do jiných a dva bloky, které bylo potřeba předefinovat. Pak už příkaz "BLOK" a "PIŠBLOK" na celý výkres fungoval a vytvořený výkres byl víc než desetkrát menší než ten původní. Ale proč ty hladiny a bloky dělaly problém a jak ty úpravy udělat jednoduše, kdybych se s něčím podobným ještě setkal, abych si s tím nemusel hrát půl dne, netuším. Kotlaba2011-07-08 13:32:08