Zobrazit plnou verzi příspěvku: Nezobrazené značky sítí

Mantlík
26.02.2009, 17:23
Odpověď na jiné téma při připomněla problém, kdy jsem dostal podklad s inženýrskými sítěmi.
Čáry měly natvrdo nastané typy čar (komplexní - se značkami), všechny použité typy a k nim patřící soubory LIN a SHX mám. DWG bylo ve verzi 2000, otvíral jsem ho v Civilu 2006 (ale stejně se to chovalo i na holém acadu 2006? v iné firmě s jiným HW).
 
Čáry sítí se zobrazovaly jako Continuous (plná), ovšem pokud jsem nějakou čáru vybral, značky se objevily (stejně zobrazené jako vybraná = "vysvícená" čára). Po zrušení výběru značky zase zmizely  !?  
 
Nepomohlo nastavení typu čáry hladině a čáry dle hlad, jakákoliv změna měřítka, typu čáry, nic nenašel ani AUDIT a RECOVER.
 
Vyřešil jsem to zkopírováním s referenčním bodem do prázdného výkresu. Tam už se to začalo chovat mravně .....
 
Už se to někomu stalo a v čem může být problém? Díky.

alfred
26.02.2009, 18:02
S tím výběrem je to divné. S tím jsem se ještě nesetkal.Zmizení tvarů ze všech otevřených výkresů (až do doby restartování AutoCadu) může způsobit, když je v ve výkrese písmo s fontem SHX  stejného názvu jako je použitý tvar u čáry. Stačí otevřít takový soubor (i připojený jako xref) a značky zmizí.

Mantlík
26.02.2009, 19:30
Tak to je zajímavé, ale podobnou shodu jsem v souboru nezaznamenal
 
Jo, a zapomněl jsem dodat, že jsem samozřejmě bez výsledku restartoval acd i PC a také zkoušel měnit typy čar za podobné z jiné sady LIN/SHX