Zobrazit plnou verzi příspěvku: Nová podoba webu CADforum.cz

Vladimír Michl
21.06.2008, 11:46
Jak jste si jistě povšimli, připravili jsme významnou úpravu webu CADforum.cz, CAD portálu firmy XANADU. Tato nová modernizovaná podoba CAD Fóra nepředstavuje jen grafickou úpravu, ale i některá funkční rozšíření, rozšíření diskuzních konferencí a standardizaci vnitřního HTML kódu stránek.
 
K funkčním vylepšením patří například sjednocený login přístupný ze všech stránek, přehled nových CAD bloků, přehlednější stránka Download (kategorizace), sjednocená struktura menu, nové RSS kanály a produktově orientované stránky. Stránky lze snáze zvětšovat pmocí Ctrl+.
 
Upravili jsme rovněž strukturu diskuzních konferencí - ty se nyní dělí na "vnitřní" záležitosti, na diskuze k produktům Autodesku, na obecné CAD otázky a na diskuzní fóra k non-Autodesk produktům. Jsme si vědomi, že někteří uživatelé nepoužívají jen produkty Autodesku, nebo z různých důvodů používají kombinace CAD aplikací a dalších CAx nástrojů různých výrobců. Protože chceme pomáhat i těmto uživatelům, rozšiřujeme diskuzní fóra i o další CAD oblasti.
 
Děkujeme také všem "beta-testerům", kteří se na této modernizaci podíleli, za jimi zaslané připomínky.
 
Pokud narazíte na nějaké nesrovnalosti, problémy v určitém typu web prohlížeče, nebo máte jiné připomínky, zašlete nám je prosím na webmaster@cadforum.cz nebo do fóra Návrhy a připomínky.