Zobrazit plnou verzi příspěvku: odstraněni cadu 07 z program files

snoop111
21.10.2006, 23:41
vymazal jsem cad 07 primo z program files.Ted,kdyz spustim instalaci 07cky znovu,tak to chce,abych to odinstaloval,pricemz soubory jsou pryc,takze tu je jen vstup v pridat a odevrat programy,samotny vstup nejde odstranit(ze prej se jedna o MSI installer).V registrech sem pak zkousel odstanit taky slozku kolem 07cky a nic porad.Takze to uz znova nenainstaluju,nechci kvuli tomu reinstalovat xpcka!!!????

PepaR
22.10.2006, 10:36
Zakladní chyba. Aplikaci nelze odstranit tím, že ji jenom vmažete z Program Files! Zvláště AutoCADy od verze 2004 a výše. Při své instalici totiž kopírují spousti souborů i mimo již zmiňovaný Program Files.Vždy odstraňujte programy přes přidat nebo odebrat programy nebo jinou alternativu. Vřřele doporučuji rychlou a přehlednou alternativu Nirsoft - MyUninstaller  (je to freeware a navíc česky). Řešením by bylo:
a) zkusit obnovit složku autocadu, jde to jednoduše pomocí správce souborů Serent Salamnder - Plugin Undelete. A pak odinstalovat přes Přidat a Odebrat programy!
b) vymazat všechny zmínky v Document and Setting a v registrech ručně
c) nakopírovat si od někoho složku z Program Files a pak AutoCAD odstranit.

Ferdinand
23.10.2006, 16:07

Ajaj, je to tak, jak říká PepaR; nebo snad zkusit pročistit registry (RegClean), znova nainstalovat AutoCAD do stejné struktury, jak byl předtím, a pak kompletně odinstalovat z Windows - Ovládací panely - Přidat/odebrat... Nevím ale, jestli se to při tom neobjeví v Control Panels dvojmo?Ještě něco - pro pana Michla:osobně si myslím, že příspěvek takového charakteru patří do O AutoCADu obecně...
Ferdinand2006-10-23 16:09:39