Zobrazit plnou verzi příspěvku: Ospalé zavazbení

MareN
18.12.2008, 13:18
Dobrý den, začínám se ohlížet po balzámech na nervy, po tom co jsem řešil problém s ukládáním, který se podařilo odstranit instalací SP1, jsem se dostal k tomu, že musím u každého ukládaného dílu, tedy jak třeba součásti či sestavě nastavit na liště o jaký typ dílu se jedná (resp. vložit příponu) a potom mohu teprve ukládat. (proč už sebou netáhne informaci o tom, že se jedná o díl či sestavu??).
 
A již nějakou dobu mám problém s vizualizací sestav, v kterých vazbím. Po vložení vazby inventor slastně cvakne, (no náhled pravidelně nechodí, na to jsem si již zvykl, asi se to děje na popud čísiho zmaru a buď se někdy zobrazuje a někdy ne), ale další záležitost mě přestala opravdu bavit.
 
Po tom co vazbu potvrdim tlačítkem použít, díl zůstane na svém místě a ani se nepohne. V tu chvíly, kdy vyskočim z dialogu vazeb a za díl uchopím a posunu, teporve potom se probudí a skočí na své místo.
 
Máte s tím prosím někdo zkušenosti???
 

Drobek81
18.12.2008, 13:34
stava se to jen obcas, zadna tragedie...jsou muchy ktere neni dobre se snazit zabit ale je lepsi se s nimi naucit zit. Hlavne nezkousejte support, po mesici zjistite ze jste na zacatku. Pevne nervy a chut bojovat

MareN
18.12.2008, 14:00
Děkuji za doporučení, jen mě zaráží takovéhle chyby u softwearu, který nestojí pár kaček. Očekával bych, že mi za ty peníze bude vařit i kafe, a zatim se jednou za týden sejdu s nějakou chybou, která mě nejen zdržuje, ale i dost znepříjemňuje práci.