Zobrazit plnou verzi příspěvku: Otevření formuláře

dusek
25.11.2011, 20:38
Dobrý den,mám vytvořený formulář. Chtěl bych aby se mi otevřel při každém otevření dokumentu. Zkoušel jsem to najít ve spouštěči událostí. Nikde mi to ony formuláře neukazuje. Můžete mi někdo poradit jak to nastavit aby se to otevíralo při spuštění?DíkyV.D.

dusek
25.11.2011, 21:29
Tak při hledání jiné funkce jsem našel funkci na spuštění Formuláře.iLogicForm.Show("Form 1")bylo to v složce Formuláře (kdo by to řekl :-D), a místo Form 1 se dá název toho formuláře. Pak už jen stačí nastavit Spouštěcí pravidlo na Otevřít při spuštění.Teď jenom popřemýšlet co hledat abych našel co jsem hledal. :-)


dusek
25.11.2011, 23:04
Tak přeci jenom budu potřebovat poradit. Mám dvě uživatelské vlastnosti. Jak nastavím aby když je jedna vlastnost vyplněná, byla druhá vlastnost naplněna mezerou?


Navara
30.01.2012, 21:48
Možná už je to mimo mísu, ale pro pořádek uvádím tři možnosti, jak  zpracovávat jednu iVlastnost na základě hodnoty jiné iVlastnosti
 
'Ulozeni hodnoty primarni vlastnosti do promenneDim primValue As String = iProperties.Value("Custom", "PrimarniVlastnost")'Varianta 1'Primy postup testovani vlastnosti, zda je nebo neni prazdnaIf primValue <> "" Then 'Pokud neni hodnota primarni vlastnosti prazdna iProperties.Value("Custom", "AlternativniVlastnost") = " " Else 'V ostatnich pripadech iProperties.Value("Custom", "AlternativniVlastnost") = "Alt. hodnota" End If'Varianta 2'Testovani na specialni hodnotyIf primValue = "" Then 'Vlastnost je prazdna iProperties.Value("Custom", "AlternativniVlastnost") = "Alt. hodnota" Else If primValue = "-" Then 'Pokud je hodnota primarni vlastnosti rovna nejake hodnote iProperties.Value("Custom", "AlternativniVlastnost") = "Alt. hodnota pro -"Else 'Pokud neni hodnota primarni vlastnosti prazdna, 'ani neobsahuje nekterou ze specialnich hodnot iProperties.Value("Custom", "AlternativniVlastnost") = " " End If'Varianta 3'Vyuziti testovani jednoho vyrazu na ruzne hodnoty Select CaseSelect Case primValue Case "" 'Vlastnost je prazdna iProperties.Value("Custom", "AlternativniVlastnost") = "Alt. hodnota" Case "-" 'Pokud je hodnota primarni vlastnosti rovna nejake hodnote iProperties.Value("Custom", "AlternativniVlastnost") = "Alt. hodnota pro -" Case Else 'Pokud neni hodnota primarni vlastnosti prazdna, 'ani neobsahuje nekterou ze specialnich hodnot iProperties.Value("Custom", "AlternativniVlastnost") = " " End SelectNavara2012-01-30 21:48:53

dusek
31.01.2012, 09:28
Mimo mísu to není nikdy. Vzhledem k nedostatku času na samostudium to jsou pro mne stále kouzla a čáry, tak jsem rád za každou pomoc či nápovědu. Kdž to porovnám s tím co jsem měl, tak jsem od konečného řešení nebyl daleko, každopádně mi bylo ušetřeno spousty šedivých vlasů. Použil jsem první variantu. Díky :-)