Zobrazit plnou verzi příspěvku: Panel Prohlížeč v Inv.9 Series

valík
16.03.2006, 07:01
Zdravím všechny,
měl bych dotaz, jak zamezím neustálému přepínání záložek v panelu Prohlížeč. Pracuji s Inventorem 9 Series s Design Accelerátorem, panel Prohlížeč se rozbaluje do těchto čtyř záložek Model - Knihovna - Design Accelerator - Reprezentace. Téměř po každém dokončení náčrtu nebo příkazu Dokončit úpravy jak v sestavě, tak v detailu se automaticky zobrazuje Design Accelerátor. Musím stále přepínat na roletku Model. Prošel jsem kdeco, nevím, kam sáhnout. Lze toto vůbec uživatelsky ovlivnit? Je to otravné. Poradí někdo. Moc děkuji.

Mrázek
16.03.2006, 08:24
Sice neporadím, ale aspoň mohu konstatovat, že mně se to chová normálně - tedy tu záložku, kterou si sám zapnu, si to drží. Zatím jsem neslyšel, že by se dalo někde nastavit jiné chování.
Tudíž bych tipoval, že můžete mít nějak nabouranou instalaci.

EuroTec
16.03.2006, 14:02
V okně Design Accelerator, Volby, Panel Design Accelerator nesmí být zaškrtnuto políčko Aktivovat panel. Já mám příkazy DA vytaženy do lišty a nemí problém. Problém je, že DA zdaleka neposkytuje takové možnosti, jako MechSoft v osmičce (ta zase neumí publikovat 3D dwf)

valík
20.03.2006, 06:41
Děkuji tímto za radu. Po těch několika dnech se Panel Prohlížeč skutečně nepřepíná, špatně jsem pochopil, co je myšleno Aktivovat Panel Design Accelerátor (předpokládal jsem, že odškrtnutím nebude dále k dispozici v Panelu Prohlížeč...). Nestačilo však pouhé znovuspuštění Inventoru, ale až restart systému. Nyní se však Panel Prohlížeč ustavil nastálo (tedy zatím - nemohu na to přijít...) vystředěný doprostřed sekundárního monitoru, kde mám všechny toolbary - ale to asi nVidia v mé dvouobrazovkové konfiguraci. Takže děkuji.

EuroTec
20.03.2006, 09:06
Bohužel nemám dva monitoty, takže nemohu srovnávat, ale mně se DA chová vlastě jako samostatná aplikace. Když ho nepotřebuji, minimalizuli ho na lištu. Z panelu Prohlížeče ho vlastně nikdy neaktivuji. Pouštím ho z horní lišty, kam jsem si vytáhl ikonu