Zobrazit plnou verzi příspěvku: Poptávka spolupráce

Rostislav Říha
16.09.2009, 12:40
DD,
naše architektonická kancelář hledá spolupracující firmy - subdodavatele:
 
přes probíhající krizi jsme se dostali do situace, kdy se pár projektů rozbíhá nebo probírá z letargie - jedná se o projekty různé velikosti (od viladomu se 12 byty po areál více domů s celkem cca 23.000m2) a různého stupně (komplet od DUR po VD, jen DSP, jen DUR).
 
Protože se těch projektů sešlo několik i proto, že zavádíme nějaké standardy, jsme se rozhodli na subdodávky projekčních prací (všechny profese vč. stavařiny) poptat i někoho jiného, než naše zavedené partnery.
 
V tuto chvíli připravujeme k jednotlivým projektům informační materiál - podklad pro nabídku. Jakmile bude připraven, zveřejníme ho na našem webu.
 
Teď bychom si rádi ověřili zájem - uvítáme i mimopražské partnery. Pokud máte volnou kapacitu a měli byste zájem o budoucí spolupráci, zašlete prosím spojení na sebe + nějaké info/profil firmy na adresu kolegy: Ing.arch. Milan Šírek, milan@rh-arch.com.
 
Jsme zvyklí spolupracovat jak s jednotlivci, tak s většími subjekty - záleží na konkrétním projektu.
 
Těšíme se na setkání a případnou spolupráci s Vámi.

malkon
16.11.2009, 14:28
Dobrý den,na základě vaší poptávky mohu nabídnout svou kapacitu, pokud vás moje činnost nějak osloví. Více na www.malkon.webnode.cz.J.Malina

Rostislav Říha
16.11.2009, 17:24
DD,
v poptavce bylo jasne uvedeno, koho oslovit.
Nepovedlo se, tudiz nemame zajem.
Od potencialnich partneru ocekavame, ze budou schopni precist to, co jim piseme.
RR