Zobrazit plnou verzi příspěvku: poškozený instalační balíček

cz.kaktus
29.12.2013, 21:08
Zdravím,Můj dotaz je ohledně instalace Inventoru 2012 a to české verze-mám W7.U konce extrahovaní zazipovaného souboru mi vyskočí toto upozornění a nelze s tím pohnout.Dle onoho upozornění soudím, že soubor není stažený kompletně.Čili jsem vše z PC kompletně odstranil a zkoušel stáhnout znovu (tu a tam se stane, že se při stahovaní soubor poškodí).Po opětovném stažení a rozbalení stejný problém.A na třetí pokus také.Zkoušel jsem stáhnout Anglickou verzi-vše bez problému.Vzhledem k tomu, že v inventrou jsem nikdy nepracoval, nebude zřejmě pro naučení angl. veze příliš vhodná (plno anglických odborných výrazů) Podle všeho je chyba na Autodesku.Chtěl bych se tedy zeptat, co s tím?Na podporu Autodesku jsem psal asi před třemi dny a to bez odpovědi.Možná je to nezajímá.Díky za odpověď!T.Dohnal

PepaR
29.12.2013, 21:16
Dobrý večer, setkal jsem se s podobným problémem, ale u jiného produktu. Obvykle byl zádrhel, jak sám uvádíte, v neúplném stažení některého z balíčků. Doporučuji pro stažení použít některý z download manažerů (např. Free Download Manager).

Martin Madaj
03.01.2014, 13:24
Dobrý den,možná by Vám mohlo pomoci toto téma.

cz.kaktus
07.01.2014, 20:17
Pánové díky za pomoc! Zkusím ještě setrvat a pak nějakou tu radu vyzkouším.Pokud to bude plivat stále stejný problém.Z Autodesku se už ozvali.Prý litují a omlouvají se za způsobené komplikace z jejich strany.No, a dali mi ke stažení odkaz anglické verze inventoru.Vskutku milá odpověď :)