Zobrazit plnou verzi příspěvku: Přebytečné díly

Permonik
03.03.2013, 18:07
Dobrý den, jak se zbavit přebytečných dílu ve složce. Ve složce s projektem mám udělané tři složky. V jedne jsou podklady. V ostatních má po jedné sestavě s několika podsestavama. Obě sestavy jsou skoro shodné (v jedné je menši motor, ve druhé vetši a pár drobnosti). Jak jsem tvořil jednotlivé sestavy tak jsem návrh pár dílu, které jsem později ze sestav vyhodil nebo použil jenom v jedné sestavě. Ted jsem dokončil celý projekt (obě sestavy jsou hotové), chtěl bych se teda zbavit nepoužitých dílu nebo je aspon hodit do jiné složky pro případ opětovného použiti. A nechce se mi prácně porovnávat díly v průzkumniku a v prohlížeci v Inventoru. Děkuji

flesar
03.03.2013, 18:40
Zkuste použít Pack&Go. Překopírujte si sestavu do jiného umístění, smažte všechny staré soubory a nakopírujte soubory zpět.

dusek
03.03.2013, 22:19
Ideální práce pro Vault, celou sestavu zařadit a to co zbyde můžete smazat Ale předpokládám, že Vault nepoužíváte, tak pokud se vám nebude chtít do Pack and Go, tak je možné si sestavu zkopírovat do jiného umístění pomocí Design assistantu a starou složku kompletně smazat.