Zobrazit plnou verzi příspěvku: Přenos nastavení - knihoven,stylů,obsah.centra,atd

Carodej2
19.02.2014, 09:18
Dobrý den,nedaří se mi přenos nastavení Inventoru 2014 z práce domů. Poradíte mi prosím někdo, nejlépe stylem step by step, jak ho nastavit (hlavní problém mám s obsahovým centrem a makry, dále se mi ztrácí materiály a šablony mi hlásí chyby). V práci máme všechny soubory na serveru, já to potřebuji dát na lokální disk.Děkuji.

Martin Číp
19.02.2014, 12:54
Dobrý den,pokud máte práva a přístup na Váš  firemní server, je nutné si stáhnout složky:návrhová data (design data)šablony (templates)složky obsahového centra - tedy pokud tyto soubory nezbytně potřebujetemakra, iLogic formuláře a pravidla jsou většinou zahrnuta v Design DatecTyto složky si uložte na své domácí PCNa Vašem domácím pc/ntb/stanici si nastavte nový projektový soubor a veškeré cesty k podpůrným složkám nastavte na složky, které máte staženy na lokální disk.Taktéž je potřeba nadefinovat Vaší pracovní složku (taktéž v nastavení projektového souboru).Po otevření/načtení nové šablony již nebude problém s materiály či vzhledy.Je potřeba mít staženy/instalovány knihovy OC. Pokud v kanceláři používáte Vault, soubory OC budete brát/generovat nyní z Vašeho lokálního disku.

Carodej2
20.02.2014, 08:26
Dobrý den,děkuji za reakci, všechny složky a soubory mám, včera jsem to zkoušel znovu a problém byl v projektovém souboru. Ale obsahové centrum se mi nepodařilo rozjet. Mám ho prázdné i když jsem určil (v nastavení) správnou cestu. V práci používáme Vault a německou normu. Můžete mi poradit jak nastavit OC?Děkuji.

Cheff
20.02.2014, 09:31
Ono OC nejsou "jen" již vytvořené složky - hlavní soubory pro přenos obsahového centra jsou s koncovkou mdf / ldf (Vault server) resp. soubor *.idcl pro práci na lokálním OC. - Pokud potřebujete přenést i OC (jako databázi), tak musíte do projektového souboru a tam si soubor přenést ze serveru na lokální (viz přiložený soubor) - Tedy pokud máte OC ze "serveru" pokud máte v práci rovnou místní, tak stačí kopie souboru *.idcl Jinak kam umístíte *.idcl tak tamodtud musíte mít nastaveno jeho čtení... "umístění knihoven místního OC" (záložka Nástroje-> Možnosti -> Možnosti aplikace > Obsah Centrum -> místní obsah...) Cheff2014-02-20 09:34:11

Carodej2
21.02.2014, 08:24
Díky, obsahové centrum mi už taky funguje. J. Bilavčík