Zobrazit plnou verzi příspěvku: Prihlaseni k obsahovemu centru

Vonp
08.02.2009, 22:53
vcem je problem?




predem dekuji za pomoc..

Vonp
08.02.2009, 23:26
tak jsem zkusil napsat misto jmena serveru localhost napsat VONP ale stejne to nepomohlo, tak uz fakt nevim

honsa
09.02.2009, 01:01
Zdravím.Předpokládám, že Obsahové centrum a také ADSM je nainstalováno. Zkuste otevřít konzoly ADSM. Měli by jít migrovat knihovny INV 2008 (ty se za normálních okolností neodinstalují), přihlášení správce bez hesla. V přihlašovacím okně vypněte možnost knihovny pro čtení (hned nahoře) Uživatelské jméno je správce, heslo nevyplňujte, server localhost je správně ( to je Váš počítač, ne jméno počítače) a databáze Vault. Zaškrtnout automatické přihlašování.VONP je název počítače?Problém také bývá s portem 80. Jaký antivir používáte? Natavení ESETU je někde v tomto fóru ukázáno, je to třeba takto nastavit.Je faktem, že by se někdo měl této problematiky nějak ujmout a dát jednoznačný návod jak Obsahové centrum rozchodit, když už je nainstalováno. Jsou rady, aby se před instalací ADSM nainstalo IIS, ale dle návodu k instalaci to není potřeba. Znám instalace bez IIS (né síťové) a chodí to. Po instalaci IIS a následné instalaci ADSM se při automatické kontrole možnosti instalace objevují chyby, které se i s využitím nápovědy  špatně odstraňují. Přitom jak jsem se zmínil dle návodu není třeba instalace IIS a lze volit druhou možnost,instalaci bez IIS.Prozraďte jak to dopadlo.

Vonp
09.02.2009, 10:54
Dobry den,
 
predem dekuji za snahu mi pomoci.. obsahove centrum a take ADSM mam nainstalovano, je faktem ze predtim byl na pc inventor2008 a taky ze vse fungovalo i bez instalace IIS, pred instalaci 2009 jsem vse z 2008 odinstaloval, pote jsem vsak jak pisete knihovny 2008 migroval (presneji jsem pak odinstaloval 2008 knihovny a nechal jsem jen 2009 a to mi umoznila ta konzole..)
Vim ze je standartne nastavene uzivatelske jmeno Spravce, databaze Vault.. ale ten server localhost mi proste nejde rozchodit, myslel jsem si ze je to diky tomu, ze v konzoli ADSM mam nastavene jako jmeno serveru VONP (coz je patrne i z toho obr. co jsem sem dal..).
Pouzivam antivir NOD, byl zapnuty i pri instalaci a s portem 80 zadny problem nebyl, avsak pro jistotu jsem vnem nastavil vyjimku-aby vse od autodesku povolil-neblokoval..
 
Vite, je zarazejici, ze kdyz jsem instaloval 2008 tak byly jeste vetsi problemy a ty byly vyreseny az formatem disku a az potom vse behalo bez problemu.. ted pri instalaci 2009 nebyly takove velke chybove problemy avsak nedari se mi proste pripojit k tomu serveru obsahovemu centru, nevypadato ze to s necim koliduje, myslim ze je problem nekde v nastaveni te databaze (toho serveru nebo v nejake sluzbe co pristupuje k tomu serveru) v konzoli ADSM jsem zkusil prejmenovat server na localhost, ale to vsak taky nepomohlo. Nenapada me nic jineho jak bych se mohl pripojit k tomu serveru obsahovemu centru, proto pisi zde a obracim se na Vas s prosbou o fundovanou radu, bohuzel si nevim rady.

Vonp
09.02.2009, 10:58
jeste me napada, ze je mozny problem v ceste UMISTENI (konzole ADSM server.. viz. obr.)
je tam prednastaveno cesta do adresare Vault, je to tak spravne? nebo tam se ma nastavit cesta do adresare kde jsou ty knihovny, tedy data tech knihoven, ktere jsou v adresari Inventor..

Vonp
09.02.2009, 13:10
odinstaloval jsem ADSM a IIE, a ted jsem naistaloval nove IIE a ADSM a uvidime jestli to preinstalovani pomuze..

Vonp
09.02.2009, 13:31
jo takze to pomohlo, preinstalovat to.. nechapu vcem byl problem, ze se to napoprve KOREKTNE nenainstalovalo, ale ted to uz je OK..