Zobrazit plnou verzi příspěvku: Problémy s plotrem HP 7596A

RaCa
17.05.2006, 01:05
   Dobrý den všem besedníkům.   Máme ve škole problémy s plotrem HP 7596A, model DraftMaster II. Delší dobu se nepoužíval a nyní se nedaří jej znovu zprovoznit.   Hlavní trable je v tom, že si plotr není schopen načíst papír. Po vložení papíru se na displeji objeví hláška, že je třeba zvednou víko plotru a potvrdit. Po zvednutí víka a potvrzení se však nic neděje.   Je mezi Vámi nějaký uživatel tohoto zařízení, který by byl ochoten pomoci? Předem díky.
P.S.: Vím, že popis závady není příliš přesný, ale v tuto chvíli pouze zprostředkovávám žádost o radu. V případě, že se nějaký uživatel najde, samozřejmě popis problemu zpřesním.

Buba
18.05.2006, 10:03
Ako dlho sa nepoužíval? Netreba vyčistiť hlavy? Prípadne vodiacu lištu? Pozor musí sa to robiť všetko opatrne.
Prípadne som našla výbornú linku pre technikov, kde sú servisné manuály ku snáď skoro všetkej technike. V prípade záujmu môžem poslať.
Alebo v prípade veľkej núdze volajte servisné stredisko. (K tomuto sa uchyľujeme len keď je zariadenie ešte v záruke, aj len keď vieme, že to ide skoro určite na výmenu.)

RaCa
27.05.2006, 17:48
Dobrý den...Děkuji moc, že jste zareagovala. Vzhledem k tomu, že sloužím coby prostředník, mohl bych Vás požádat o kontakt? Předám jej kolegovi, co má plotr v moci.Děkuji mnohokrát.
Radek Procházkaprochazka.radek@centrum.cz