Zobrazit plnou verzi příspěvku: ProGEO od HSI pro ACad

jersey
23.06.2010, 15:10
Dobrý den,
mam prozbu ohledně programu Pro Geo od HSI jestli sním má někdo zkušenosti nebo ho ovládá,
 
měla by to být nadstavba kompatibilní s Microstationem , jedná se o program který by měl mít v databázi prvky, které se vkládají do určitých xrefu.
 
zajímalo by mě zda je možné nebo zda exoistuje nějaká paraelní forma progea pro autocad, 
 
předem mnohokrát děkuji.

Vladimír Michl
23.06.2010, 15:42
Pro AutoCAD není, ale je otázka, zda je potřeba -- geodetické funkce, práci s bodovým polem a stylizaci obsahují již rovnou i geodetické verze AutoCADu - AutoCAD Map 3D a AutoCAD Civil 3D.

jersey
01.07.2010, 10:17
jde o nějakou nadstavbu , na kterou najíždí spol čez distribuce vrámci sjednoscení výkresových dokumentu,  máme na firmě spoustu stanic s autocadem LT, a jednu s Architekturalem, neradi bychom přecházeli na jiný tip např macrostation. Proto hledáme nějakou variantu.

jersey
08.07.2010, 19:23
mikdo nic???? 
nesetkal se někdo prosím s tímto.

MichalO
09.07.2010, 08:57
Toto téma již zde jednou bylo. Odpověď je stále stejná. Způsob zpracování je následující. Od PRE dostanete kromě jiného DGN soubory, které se v ProGEU opraví (doplní) a následně se vrací na PRE. Ve výkresech je k velké části prvků připojena databázová informace(v nové verzi DGN se mění vizuální atributy prvku dle vyplnění položek v databázové tabulce). Následná kontrola na PRE se provádí SW od firmy HSI, která produkuje ProGEO. Asi není co dodat. Náklady na PowerMap + Progeo se vrátí během prvních deseti akcí, které se budete snažit dělat jen na holém Microstationu, o AutoCADu ani nemluvě.