Zobrazit plnou verzi příspěvku: PROMO CAD Studia na Inventor Publisher nyní s iPad

roice
07.12.2011, 08:07
Nic zvláštního se neděje, jen jsem chtěl někde vyslovit jak jsem naštvanej, že jsem ho kupoval před dvěma měsíci a tablet samozřejmně taky Jen malé rýpnutí, v e-mailu je vyzdvihována možnost exportu do 3D Pdf. Ale když se kouknu do diskuse o chybě při exportování Autodesk materiálů tak stále nic ;).Viz diskuse:http://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=13344

ETrost
07.12.2011, 12:13
To vypadá zajímavě. Máte někdo zkušenost jak moc je ten model na iPadu rychlý? Dá se s tím snadno otáčet?


Vladimír Michl
07.12.2011, 13:22
Je velmi rychlý - na iPadu i na běžném mobilním telefonu se s publikovaným 3D modelem dá interaktivně otáčet a zoomovat v reálném čase (běžnými multi-touch gesty - "štípanci").


 
Viz též videoukázky:
http://www.youtube.com/watch?v=38LBuzTf35o
http://www.youtube.com/watch?v=4JfE8UBBrt8
http://www.youtube.com/watch?v=lmIE0ovnTGg
 
 

roice
07.12.2011, 13:25
Nekupoval jsem iPad, ale jsem spíše na konkurenci, takže na Samsung Galaxy Tabu 10.1 to šlape jak víno a i u větších modelů (10 - 15mb.) není téměř žádný problém se zobrazením a další funkčností.Předpokládal bych že jablíčkáři na tom budou stejně, nebo spíš lépe, tedy z důvodu že Publisher Mobile byl původně vyvíjen pro Merpl než pro Android, ale to už je dnes jedno. Přístroje jsou defakto totožné, jen s jiným logem, takže ať tak či tak neuděláte chybu.Jinak mám otestováno i na levných tabletech 3-4k, pokud by o tom někdo v pohnutí mysli uvažoval, tak to tam ani nenainstalujete, natož aby to nějak fungovalo.Jo ještě jeden poznatek z dokumentace Autodesku, je to spojené se složitějším textur-ováním, je výhodnější mít v mobilním zařízení procesor PowerVR. Bohužel tohle jsem neměl šanci odzkoušet.