Zobrazit plnou verzi příspěvku: Reference modelu

Cheff
28.03.2013, 08:48
Dobrý den, potřeboval bych zjistit, kam a proč jsou v daném výkrese reference na 2 soubory. Jde o to, že nejde o výkres ze šablony, ale je vytvořen "kopií" a promazáním pohledů z jiného výkresu (postupně ještě definuji styly, proto zatím není v Templates). Bohužel jsem si všiml, že se odkazuje na 2 součásti, které s daným výkresem nemají mít nic společného. - V souborech ipt reference není ty byly dělány z "Templates", ale zároveň ať mažu co mažu, tak mi tam ty reference zůstávají viz přiložený screen z tohoto výkresu (všiml jsem si toho i u jiného výkresu sestavy, ale tam jsem nebyl přesvědčen o "neexistenci" reference modelu)Co s tím? Díky tomuto napojení je schopen u výkresu sestavy zlikvidovat aktualizace (nevyhodnocené komponentě, přitom ve stromu mu nic nechybí -> jiný výkres)

dusek
28.03.2013, 09:36
Zařadit do Vaultu a aktualizovat reference by nepomohlo? Nevím na kolik proběhla změna výkresu, ale občas se mi stalo, že když byl nějaký "záhadný" problém ve výkresu, tak v tom měl prsty částečný řez, resp. nějaký náčrt.

Cheff
28.03.2013, 12:56
Bohužel ani takto se mi to nezdařilo - Vault mi tvrdí, že to tam prostě patří - ukazuje referenci jak u výkresu, tak u dílu, ale "fyzicky" ve stromu ani v definicích razítek, značek a pod. jsem žádný odkaz nenašel...

dusek
28.03.2013, 14:08
Pokud dáte kopírovat ve Vaultu, tak to kopíruje i s nežádoucími prvky? Ještě mne napadlo přeuložit výkres do dwg a z toho dwg zase zpátky do výchozího formátu, případně obráceně. ještě existuje způsob, teď abych to nepomotal, že pomocí ilogic vypíšete jednotlivé vazby na výkres, které pak jdou nějak smazat, ale s tím bude muset poradit někdo znalejší, ale mám pocit, že se to tu někdy probíralo.

Cheff
02.04.2013, 11:26
Děkuji zkusím dohledat. Jinak ano při kopírování výkresu to kopírovalo i odkazované soubory... Přitom v sestavě nejsou - možná opravdu jen "zapomenutá" reference - byla to předělávka původní sestavy, takže zkusím ten iLogic.