Zobrazit plnou verzi příspěvku: Rychlý výběr na více kartách rozvržení

lukas kol
20.10.2015, 13:37
Ahoj,prosím Vás, mám několik rozvržení(jednotlivé výkresy) a na nich mám umístěná rohová razítka. Nyní bych chtěl změnit třeba barvu písma na všech razítkách, ale nevím, jak je hromadně označit.Jde to nějak přes rychlý výběr?Děkuji za info.

Mantlík
20.10.2015, 13:49

Když to ale dost závisí na organizaci výkresu ...1) Pokud to máte rozumně rozdělené do hladin a kreslíte DLEHLAD - není problém, změníte barvu hladiny2) Pokud to máte rozumně rozdělené do hladin a nekreslíte DLEHLAD - použijte např. utilitu SELLAY (vybírá v celém výkresu, tedy i  rozvržení3) pokud to máte jinak, rychlý výběr na celý výkres by mohl pomoci (možná v x krocích podle Vašeho výkresu), ale protože zůstanu nejpozději u bodu 2, tak nemám vyzkoušeno4) určitě někdo poradí ještě další  

slasid
20.10.2015, 13:58
Razítko mám "rozdělené" na dvě části. Jako externí referenci mám podložené to co je v celém projektu stejné ("kresba razítka", investor, název stavby,...) a "vnitřnosti" co jsou pokaždé jiné (název výkresu, číslo výkresu, měřítko,...). Pochopitelně vše má svou hladinu a vše je dleHlad, jinak trhám ruce.S.