Zobrazit plnou verzi příspěvku: Šablony a opravy

Václavík
06.10.2009, 11:57
Před dvěma týdny zazněl na konferenci dotaz na ČSN šablony pro Inventor. Používám verzi 2010 a chtěl jsem si tu slíbenou šablonu teď nahrát z knihovny bloků. Nechce mě to tam ale pustit že musím mít VIP. Mám ale Inventor koupený už dávno u jiné firmy, která tehdy byla blíž. Uznávám že to byla chyba protože jejich podpora se nedá s tím co má Xanadu vůbec srovnat.

Můžu se k těm šablonám dostat nějak jinak? To samé je s chybou příkazů v Mechaniclu. Většina českých příkazů tam nefunguje. Oprava už existuje ale je zase jen pro zákazníky Xanadu. Co my ostatní?

Vladimír Michl
06.10.2009, 13:19
Předpokládám, že součástí výběru dodavatele CAD (a nejen CAD) systému je i porovnání jejich služeb. Pro přístup na VIP služby a podporu XANADU ale nemusíte mít nutně danou aplikaci zakoupenou u nás, jen to stojí nějaké peníze navíc (viz podmínky na vip.xanadu.cz). Pokud nic navíc platit nechcete, stačí u nás prodloužit vaše stávající subscription.
 
Vývoj našich bezplatných aplikací a šablon je hrazen právě z prodeje licencí produktů Autodesk. Proto je část těchto našich aktivit dostupná jen pro naše zákazníky. Totéž platí i pro opravy - buď můžete vyčkat na oficiální opravu od Autodesku nebo rychle získat opravu vytvořenou u nás (na naše náklady).

Václavík
06.10.2009, 14:36
Děkuju za odpověď. Ono je někdy těžké ty služby předem posoudit. Slibovat dneska umí všichni.
Já jen že mám často pocit uživatele nějaké druhé kategorie. Ale beru že si za to můžu sám.

Radek001
06.10.2009, 14:45
[QUOTE=Václavík]Děkuju za odpověď. Ono je někdy těžké ty služby předem posoudit. Slibovat dneska umí všichni. Já jen že mám často pocit uživatele nějaké druhé kategorie. Ale beru že si za to můžu sám.[/QUOTE]
 
Nemáte tak úplně pravdu, pane kolego. S podobným pocitem znám víc lidí. Ale nemá smysl házet flintu do žita, spíš se poučit a těm nesplněným slibům vystavit účet ve dnech příštích. Třeba se pak i Vaše pocity změní. Hlavu vzhůru.
Radek