Zobrazit plnou verzi příspěvku: Sestavy generátoru rámu

dusek
23.01.2011, 15:57
Dobrý den,nejsem si jist jestli to tvořím dobře, ale ... potřebuji vytvořit sestavu pomocí generátoru rámu. Otevřu si novou sestavu a vložím do ní .ipt soubor s náčrtem. Poté dám příkaz Vložit nosnou konstrukci, vytvořím rám a uložím. Vytvoří se mi tedy vrcholová sestava, kde mám náčrt konstrukce a Frame sestavu. Rád bych přidal do vrcholové sestavy další Frame sestavu vycházející z daného náčrtu, ale po označení geometrie se mi vše uloží do již vytvořené Frame sestavy. Poradíte mi někdo jak toho dosáhnout? Nebo musím zase založit novou sestavu a vytvořit to v ní?DíkyV.D.

horalek
23.01.2011, 19:36
v jedné sestavě (iam) se nosná konstrukce vytváří jen v jedné Frame sestavě (dle vaší terminologie). Pokud chce mít více sestav nosných konstrukcí, použijte příkaz snížit úroveň pomocí generátoru rámů (na pravém tlačítku na vybraných profilem). Takto si následně vytvoříte požadovanou strukturu sestav a podsestav rámu.
 

dusek
24.01.2011, 07:41
Díky, toto mne nenapadlo. Jinak, co jsem si na rychlo zkoušel, tak předpokládám, že po snížení se pracuje s generátorem jako před snížením, jen musím být ve vrcholové sestavě.Díky